Actie Dolce Gusto Bij aanschaf van twee matrassen van Landschoot

van Landschoot

Gratis NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me

Genieten van je nachtrust én bij het opstaan van een heerlijk kopje koffie?

Tot en met 29 oktober krijg je bij een gratis NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me-koffiemachine.
Heb je maar één matras nodig?
Dan krijg je deze mooie, kwalitatieve koffiemachine er voor slechts € 19,95 bij.

Wees er snel bij, want op = op.

Vermeld bij uw bestelling deze actie!!!

Logo

 

Van Landschoot ontwikkelde een aantal matrascollecties met elk een eigen focus: drukverlagend slapen op een Dualfoam-matras, gegarandeerde koelte dankzij de ventilerende samenstelling van Vlair, … Met de kieswijzer hieronder ontdek je al onze kant-en-klare concepten.

Zoek zeker naar onze matrassen met een hoog-laag pocketveer binnenwerk. Dit veersysteem is een uniek Van Landschoot-concept. Door de afwisseling van hoge en lage veren krijgt de matras een actieve functie: waar ze lichte druk van je lichaam waarneemt, doen de hoge veren hun ondersteunende werk. Bij zwaardere drukpunten worden de lage, stevigere veren geactiveerd. Je lichaam geniet dus de hele nacht, in elke positie, van gecompenseerde ondersteuning. En dat voel je ’s ochtends! Een bijkomende troef: een hoog-laagpocketmatras gaat langer mee! De matraskern wordt omringd door een kader van bandstaal die de hoog-laagspiralen mooi op hun plek houdt, ook op delicate zones zoals de rand van je bed. Dit gaat slijtage en veranderingen in de interne opbouw van je matras tegen. Zo geniet jij langer van je aankoop!

Maar dat is lang niet alles. Wist je dat onze dealers ook matrassen à la carte kunnen bestellen, aangepast aan jouw voorkeuren en wensen? Zo heb je keuze uit een eindeloos gamma en garanderen wij jou een perfecte nachtrust.

Artikelnummer Actie Dolce Gusto
Merk Actie Dolce Gusto
Delen:

Meer Actie Dolce Gusto Bij aanschaf van twee matrassen