25% korting

De Bedweters

Venezia Bed

1.199,00
895,00
Reset

Specificaties

Artikelnummer1053
MerkDe Bedweters

Omschrijving

Ervaar het Venezia bed van De Bedweters in onze showroom.

Venezia bed

Het Venezia bed van De Bedweters is een stijlvol en tijdloos model. Het bed is leverbaar in twee verschillende kleuren (E67 is lichte kleur, E69 is de donkere kleur). Het bed is gemaakt van hoogwaardig hout. Het hoofdbord maakt uw bed compleet en geeft een extra dimensie aan uw slaapkamer. Naast dat een hoofdbord een fijne rugsteun geeft, kan het hoofdbord ook dienen als scheidingswand. Het model is leverbaar in een tweepersoons uitvoering. Naast de standaardlengte van 200 cm leveren wij ook bedden met een lengtemaat tot 220 cm. Op ons bed geven wij maar liefst 5 jaar garantie! 

 

Wilt u meer informatie over het Venezia Bed? Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op, zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden.

 

Advies op maat

Voor een beter bed komt u naar De Bedweters. Als beddenspecialist weten we wat er allemaal komt kijken bij het kiezen van het beste bed. Bedden moeten vooral lekker liggen, goed slapen en van goede kwaliteit zijn. Een bed koopt u dus niet zomaar en daarom geven wij u graag advies op maat. In onze showroom staan veel van onze bedden opgesteld. Kijk, combineer en probeer onze bedden en matrassen. U bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar. U kan ons ook bereiken via de mail, de telefoon of laat een bericht op Facebook of Twitter achter. 

 

Service

Bedden online vergelijken en betalen in onze beddenzaak? Geen probleem, wij bezorgen aan huis of leggen uw bestelling klaar in onze winkel. Zodra u uw favoriete combinatie heeft uitgezocht, kan u veilig en vertrouwd afrekenen met iDeal. We streven ernaar om alle bestellingen zo snel en zorgvuldig mogelijk af te handelen. Naast een uitstekende prijs geven we daarom langdurige garantie op al onze producten. Een nieuw bed kopen doet u daarom bij de Bedweters, uw beddenspecialist!