Vragen? Bel: 072 - 520 18 14
(Vandaag geopend tot 17:00)
Gratis verzending (NL) vanaf € 60,00
80% uit voorraad leverbaar
Showroom in Alkmaar
  1. Boone Opklapbedden Grote collectie

Boone Opklapbedden Grote collectie

Boone Opklapbedden Grote collectie
Vragen? Bel: 072 - 520 18 14
De Bedweters Alkmaar: Vandaag geopend tot 17:00

Omschrijving

Opklapbedden Boone

Het Belgische merk Boone is specialist in het produceren van ruimtebesparend meubilair. In België is dit merk de grootste producent van opklapbedden. Boone zoekt voortdurend naar nieuwe oplossingen om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. De opklapbedden zijn verkrijgbaar in zowel een verticale als horizontale variant. Het Boone opklapbed kan open en dicht worden geklapt met de minste inspanning. 

 

Collectie

Op de website van Boone kan u zich al oriënteren op de modellen en vervolgens bespreken we graag de mogelijkheden. Voor overige vragen en prijzen van een opklapbaarbed kunnen wij u telefonisch of in de winkel verder helpen. Op de website van Boone kan u zich al oriënteren en bespreken we graag de mogelijkheden. 

 

Ontvang vandaag nog de catalogus van alle Boone bedden. Laat u inspireren door de modellen van ruimtebesparende opklapbedden. Kies uw favoriete bed en maak een keuze uit de verschillende toevoegingen en aanpassingen. U kan kiezen uit de volgende collectie ruimtebesparend meubilair.

 

Advies op maat

Voor een beter bed komt u naar De Bedweters. Als beddenspecialist helpen en denken wij graag met u mee. U bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar. U kan ons ook bereiken via de mail, de telefoon of laat een bericht achter op het contactformulier. 

 

Contactformulier

 

Specificaties

Artikelnummer 8970
Merk Boone
Collectie Opklapbedden
Omschrijving Grote collectie

Verwante producten