Vragen? Bel: 072 - 520 18 14
(Op dit moment gesloten)
Gratis verzending (NL) vanaf € 60,00
80% uit voorraad leverbaar
Showroom in Alkmaar


Huizen zijn duur, ruimte is schaars, en we hebben meer en meer ruimte nodig om alles op te bergen en te leven. Wilt u het comfort van een conventioneel bed? Wij hebben de oplossing voor u: het Boone opklapbed!

 

Wie is Boone?

Het Belgische merk Boone is specialist in het produceren van ruimtebesparend meubilair. In België is dit merk de grootste producent van opklapbedden. Boone zoekt voortdurend naar nieuwe oplossingen om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. De opklapbedden zijn verkrijgbaar in zowel een verticale als horizontale variant. Het Boone opklapbed kan open en dicht worden geklapt met de minste inspanning.

 

Collectie

Op de website van Boone kunt u alle moddellen bekijken. Voor overige vragen en prijzen van een opklapbaarbed kunnen wij u telefonisch of in de winkel verder helpen. Op de website van Boone kan u zich al oriënteren en bespreken we graag de mogelijkheden. U bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar. U kan ons ook bereiken via de mail, de telefoon of laat een bericht op Facebook of Twitter achter. 

 

Uw kan kiezen uit de volgende collectie ruimtebesparend meubilair.