Tempur Nieuw in doos VERKOCHT Hybrid Elite 25cm laatste 2(90x200) afgeprijsd per stuk

Elite 25cm laatste 2(90x200) afgeprijsd per stuk
Afmeting:
Aantal
Levertijd
Direct Leverbaar
€ 1.599,00 € 695,00
Bestel direct »

TEMPUR Hybrid matrassen Nu de laatste 2 stuks 90x200  RESERVEER ZE SNEL, want het zijn echt de laatsten van de Bedweters, Nieuw in doos

Onze wetenschappers en technici zijn de afgelopen jaren druk bezig geweest met onderzoek naar de mogelijkheid om TEMPUR materiaal en pocketveren te combineren. En het baanbrekende resultaat daarvan is de Hybrid matras, de meest innovatieve TEMPUR matras tot nu toe. Naast het drukverlagende TEMPUR materiaal dat zich perfect naar de contouren van uw lichaam vormt, bevat de matras tevens micro pocketveren die optimaal reageren op uw bewegingen.

 

 

Voordelen

  • De matras bevat individueel verpakte Micro Pocketveren die gemaakt zijn met de nieuwste technologieën. De pocketveren reageren op uw bewegingen, waardoor u een optimale ondersteuning ervaart.
  • De matras bevat een laag drukverlagend TEMPUR materiaal dat perfect naar de contouren van uw lichaam vormt.
  • De combinatie van de micro pocketveren en het drukverlagende TEMPUR materiaal biedt u een ongekend comfort en ondersteuning
  • De ondersteunende laag van TEMPUR materiaal zorgt ervoor dat u geen last heeft van de bewegingen van uw partner naast u.
  • 10 jaar volledige garantie op de matras
  • De hoes van de matras is eenvoudig te verwijderen en is wasbaar op 60 °C

 

Het verschil tussen de Hybrid Supreme en Hybrid Elite matras

De Hybrid Supreme matras heeft een 3 cm hoge comfortlaag en een 5 cm hoge High Mobillity ondersteuningslaag die beiden gemaakt zijn van het unieke TEMPUR materiaal. In de Hybrid Elite matras zijn die lagen net wat hoger. De comfortlaag is 4 cm hoog en de ondersteuningslaag is hier 8 cm hoog. Hierdoor ervaart u de drukverlagende eigenschappen van het TEMPUR materiaal in de Elite matras beter.  

 

Afritsbare hoes

De bovenzijde van de matras bevat een afritsbare hoes die heel eenvoudig te verwijderen is.  Daarna kan deze in zijn geheel in de wasmachine en is wasbaar op 60 °C. Het is nu heel eenvoudig om uw hoes te reinigen.    

 

 

Artikelnummer 3239
Merk Tempur Nieuw in doos VERKOCHT
Hoogte25cm
HardheidMedium
KernMicro Pocketveren
ToplaagTraagschuim
WasbaarJa, ( 60 graden )
Comfortzones7
Delen:

Meer Tempur Nieuw in doos VERKOCHT Hybrid