Sealy Boxspring Amerikaans nr.1

Amerikaans nr.1
maat:
type:
vast of electrisch:
Aantal
€ 3.266,00 € 2.799,00
Bestel direct »

Sealy boxspringset plane is samengesteld om gegarandeerd heerlijk te slapen. Door het strakke ontwerp en de vele kleurnuances(22 kleuren) past het in elke slaapkamer. Het hoofdbord is 110 cm hoog. Ook kun je uit 3 soorten pootjes kiezen. Tevens is de mogelijkheid ook om het geheel in electrische vorm te bestellen.

Je hebt bij de sealyplane de mogelijkheid om 3 soorten matrassen te bestellen, Hybrid style, classic en plush. De hybrid matrassen bieden een comfort en ondersteuning in de perfectie, waardoor je niet meer hoeft te kiezen voor de verschillende materialen. De matrassen bieden een verkoelend comfort van geltraagschuim aan de bovenkant en de diepe ondersteuning van de individueel verpakte pocketveren aan de onderkant. Hierdoor hoef je de matrassen ook niet meer te keren. Evenzogoed krijg je 10 jaar garantie op deze matrassen.

Hou je van een wat steviger lig comfort ga dan voor de Style of classic. Voor een wat zachter lig comfort kies je voor de Plush.

Nu Aktie kleur Black=zwart vanaf 2799,- 160x200.

Wilt u een andere kleur, neem dan contact op met de winkel bij u in de buurt of kom langs om tevens te testen en het aanbod in de winkel te horen.

 

Artikelnummer Sealy Boxspringset Plane zwart
Merk Sealy
Delen:

Meer Sealy Boxspring