Vragen? Bel: 072 - 520 18 14
(Op dit moment gesloten)
Gratis verzending (NL) vanaf € 60,00
80% uit voorraad leverbaar
Showroom in Alkmaar


Ducky Dons Nordic Dekbed

Dat Ducky Dons fantastische dekbedden maakt, dat wisten we al langer. Het Nederlandse merkt maakt namelijk al ruim 60 jaar dekbedden en (hoofd)kussens, beide categorieë zijn in zowel in ons eigen land als in het buitenland razend populair. Het Ducky Dons Nordic Dekbed is één van de beste 4 seizoenen dekbedden in het assortiment. De Ducky Dons Nordic is bij uitstek geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie, de dicht geweven structuur van de katoenen tijk beperkt het binnendringen van de huisstofmijt aanzienlijk, vrijwel volledig. Daarnaast zijn de warmte isolatie en het heerlijke comfort twee gigantische plussen. Niet voor niks draagt het Ducky Dons Nordic 4 seizoenen dekbed het Europese kwaliteitsmerk DIS-TNO.

Hét 4-seizoenen dekbed van 90 eendendons

Het Ducky Dons Nordic 4 seizoenen dekbed bestaat voor 90% uit eendendons en 10% uit eendenveertjes. Doordat het dekbed bestaat uit 2 losse - aan elkaar vast te zetten - delen, is de warmte perfect te regelen. Of het nou een warme zomerse nacht is of een ijskoude winternacht, met dit 4 seizoenen dekbed zit u altijd goed! Het Nordic dekbed is tevens voorzien van het Downafresh Greenline label, wat simpelweg inhoudt dat Ducky Dons zich houdt aan de strenge regels met betrekking tot dierenwelzijn. Wel zo'n prettige gedachte.

Aanbieding: Nu vanaf €109,- (incl. gratis verzending)!

Het Ducky Dons Nordic 4 seizoenen dekbed bestelt u bij De Bedweters al vanaf €109,-, dé absoluut laagste prijs van Nederland! Nog niet overtuigd? Bekijk en vergelijk dan ook eens onze andere 4 seizoenen dekbedden. Heeft u vragen of opmerkingen, bel ons gerust voor deskundig advies. Ook bent u uiteraard van harte welkom in onze beddenwinkels in Alkmaar en Velzen.