Vragen? Bel: 072 - 520 18 14
(Op dit moment gesloten)
Gratis verzending (NL) vanaf € 30,00
80% uit voorraad leverbaar
Showroom in Alkmaar
  1. Tempur Micro-tech Hybrid Matrassen

Tempur Micro-tech Hybrid Matrassen

Tempur Micro-tech Hybrid Matrassen
Vragen? Bel: 072 - 520 18 14
De Bedweters Alkmaar: Op dit moment gesloten

Omschrijving

Micro-tech™ Hybrid Matrassen

 

Op zoek naar de perfecte combinatie tussen de duurzame pocketveren en geavanceerd materiaal? Dan is de Micro-Tech™ Hybrid matrascollectie iets voor u! De hoogte van de matras is afhankelijk van het gevoel waarvoor u kiest.

 

U kan kiezen uit:

 

Ongeacht de hardheid van het matras past het zich iedere nacht weer opnieuw aan uw lichaam aan, omdat het reageert op uw temperatuur, uw gewicht en de vorm van uw lichaam. Het materiaal in het matras is zacht, maar stevig waar uw lichaam het nodig heeft. Doordat de matrassen zorgen dat u drukloos ligt kan het lichaam gemakkelijk op temperatuur blijven. De matrassen kunnen gecombineerd worden met alle soorten bedbodems.

 

Afmetingen

Wij bezorgen dit matras in de volgende maatvoeringen:

  • 80 x 200 / 210 cm 
  • 90 x 200 / 210 cm 
  • 160 x 200 / 210 cm 
  • 180 x 200 / 210 cm 

 

Garantie

Om zeker te weten dat het matras bij u past geven wij 90 dagen omruilgarantie (op basis van de hiervoor opgestelde voorwaarden). Als u het matras heeft goedgekeurd, dan geven wij ook nog 10 jaar garantie! 

 

Onderhoud

Doordat u het matras niet hoeft te draaien en de hoes gemakkelijk te verwijderen is, is het onderhouden van het matras eenvoudig. Om het matras fris en schoon te houden kan u het wassen op 40°C.

 

Een matras koopt u niet zomaar en daarom geven wij u graag advies op maat. Wij helpen u graag een keuze te maken voor het juiste matras dat helemaal bij u past. Kom vandaag nog proefliggen in onze in onze showroom in Alkmaar. U kan ons ook altijd bereiken via de mail, de telefoon of laat een bericht op onze Facebookpagina achter.

 

 

 

 

Specificaties

Soort kernPocketveer
Soort matrasTraagschuim
Garantie10 jaar
Omruilgarantie90 dagen
Anti-allergischJa
SlaaphoudingZij, rug en buik
WasbaarJa, op 40°C
Artikelnummer 12
Merk Tempur
Collectie Micro-tech Hybrid
Omschrijving Matrassen

Verwante producten