Vragen? Bel: 072 - 520 18 14
(Vandaag geopend tot 17:00)
Gratis verzending (NL) vanaf € 60,00
80% uit voorraad leverbaar
Showroom in Alkmaar
  1. van Landschoot matrassen van Landschoot

van Landschoot matrassen van Landschoot

van Landschoot matrassen van Landschoot
Vragen? Bel: 072 - 520 18 14
De Bedweters Alkmaar: Vandaag geopend tot 17:00

Omschrijving

Logo

De Bedweters werkt al jaren met veel plezier en trots samen met van Landschoot.

Dit Belgische familie bedrijf ontwikkelde een aantal matrascollecties met elk een eigen focus: drukverlagend slapen op een Dualfoam-matras, gegarandeerde koelte dankzij de ventilerende samenstelling van Vlair, … Dankzij de kieswijzer hieronder ontdek je al onze kant-en-klare concepten.

Zoek zeker naar onze matrassen met een hoog-laag pocketveer binnenwerk. Dit veersysteem is een uniek Van Landschoot-concept. Door de afwisseling van hoge en lage veren krijgt de matras een actieve functie: waar ze lichte druk van je lichaam waarneemt, doen de hoge veren hun ondersteunende werk. Bij zwaardere drukpunten worden de lage, stevigere veren geactiveerd. Je lichaam geniet dus de hele nacht, in elke positie, van gecompenseerde ondersteuning. En dat voel je ’s ochtends! Een bijkomende troef: een hoog-laagpocketmatras gaat langer mee! De matraskern wordt omringd door een kader van bandstaal die de hoog-laagspiralen mooi op hun plek houdt, ook op delicate zones zoals de rand van je bed. Dit gaat slijtage en veranderingen in de interne opbouw van je matras tegen. Zo geniet jij langer van je aankoop!

Maar dat is lang niet alles. Wist je dat onze dealers ook matrassen à la carte kunnen bestellen, aangepast aan jouw voorkeuren en wensen? Zo heb je keuze uit een eindeloos gamma en garanderen wij jou een perfecte nachtrust.

Specificaties

Artikelnummer van Landschoot
Merk van Landschoot
Collectie matrassen
Omschrijving van Landschoot

Verwante producten