Vragen? Bel: 072 - 520 18 14
(Vandaag geopend tot 17:00)
Gratis verzending (NL) vanaf € 30,00
80% uit voorraad leverbaar
Showroom in Alkmaar
  1. Raffito Ontwerp uw droomkast

Raffito Ontwerp uw droomkast

Raffito  Ontwerp uw droomkast
Vragen? Bel: 072 - 520 18 14
De Bedweters Alkmaar: Vandaag geopend tot 17:00

Omschrijving

Kasten op maat voor al uw spullen

 

Bent u op zoek naar een kast voor in de woonkamer, de slaapkamer of in de hal? De kasten worden op maat gemaakt en bieden een ideale opbergruimte voor in uw huis. Het maakt niet uit of de kamer klein, groot, vierkant of langwerpig is. De kasten komen van muur tot muur en van vloer tot plafond. De ruimte wordt hierdoor optimaal benut en stofnesten of kieren zijn dus voorgoed verleden tijd. Levenslang plezier? Wij geven 20 jaar garantie! 

 

Stel uw droomkast samen online of bij ons in Alkmaar

Het assortiment is nog uitgebreider en completer, omdat de kasten van Garobe zijn samengevoegd met Raffito. De kasten staan voor klasse en echte vakmanschap. Bepaal zelf de maatvoering, de kleur en de indeling van de kast zoals het aantal legplanken, hangroedes en andere accessoires, denk hierbij aan een mooi lopende ladenset. Heeft u veel stropdassen, dan is een stropdassenrekje misschien voor u ideaal. Maak uw kast helemaal af met onze accessoires. Overal waar kastruimte nodig is hebben wij een oplossing voor handen: een hoge kwaliteit schuifwandsysteem dat geruisloos loopt door middel van kogelgelagerde wielen. U bepaalt, wij adviseren!  

 

Inmeten en plaatsen 

De Bedweters is gespecialiseerd in het inmeten en plaatsen van kasten. Een kast die precies past op de plek die u heeft uitgekozen en nooit meer schroeven die over zijn. Onze vakmensen kunnen snel schakelen en zijn u binnen no-time van dienst. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Doordat wij onze eigen mensen opleiden én zij wekelijks kasten inmeten en plaatsen, mogen wij ons gerust experts noemen op dit gebied. 

 

Benieuwd naar de ontwerpen van klanten die u voor gingen? Op onze inspiratiepagina hebben we verschillende soorten kasten die zijn ontwerpen door klanten en door ons zijn geplaatst. Kijk gerust eens rond en doe hier uw inspiratie op!

 

Mogelijkheden bespreken

Wilt u ook een compleet gemonteerde kast op maat voor al uw spullen? Ontdek wat wij in onze showroom in Alkmaar met de kasten en interieurmogelijkheden voor u kunnen betekenen! U kan ons ook altijd bereiken via de mail, de telefoon of laat een bericht op onze Facebookpagina achterr. Als u inspiratie wilt opdoen en uw eigen kast ontwerpen, dan kan dit alvast bij onze leverancier Raffito.

 

 

Specificaties

Levertijd3-4 weken
Garantie20 jaar
Artikelnummer 282
Merk Raffito
Omschrijving Ontwerp uw droomkast

Verwante producten