Vragen? Bel: 072 - 520 18 14
(Vandaag geopend tot 17:00)
Gratis verzending (NL) vanaf € 30,00
80% uit voorraad leverbaar
Showrooms in Velsen en Alkmaar


Silvana kussens aanbieding

Silvana kussens worden speciaal ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten. De kussens worden dan ook geprezen als nek ondersteundend hoofdkussen. Na 30 jaar weet Silvana precies welke materialen moeten worden gebruikt om jouw lichaam optimaal te ondersteunen. Er zijn 6 verschillende kussens verkrijgbaar. Van extra stevig tot extra zacht. Of je nu groot en lang bent of dun en klein, voor iedereen is er een perfect kussen beschikbaar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis dagje wellness

In samenwerking met International Wellness Resorts ontvang je van 3 oktober t/m 31december 2016 bij aanschaf van een Silvana kussen of dekbed een voucher voor een gratis Dagje Wellness.
De voucher t.w.v. €32,50 kun je besteden bij één van de vijf mooiste wellnessresorts van Nederland;

* Elysium te Bleiswijk,
* Veluwse Bron te Emst,
* Zwaluwhoeve te Hierden,
* SpaSense te Geldrop
* SpaPuur te Tilburg.


Inclusief:

 • Dagentree voor 1 persoon va. 10.00 t/m 23.00 uur (op vrijdag en zaterdag t/m 24.00)
 • Gebruik van alle sauna- en welnessfaciliteiten
 • Gebruik van scrubzout, showergel en shampoo
 • Deelname aan opgietingen (o.b.v beschikbaarheid)

 

Daarom een Silvana hoofdkussen!

Of je goed uitgerust wakker wordt, hangt vooral af van of je een goed hoofdkussen hebt. Maar wanneer heb je die? Uiteraard is er niet één perfect hoofdkussen, dit verschilt namelijk per persoon. De één slaapt op zijn zij, de ander op zijn rug. De één heeft weer behoefte aan een stevig matras, de ander aan een zacht matras. Het hoofdkussen moet ervoor zorgen dat je nek en rug ontstappen liggen, alle wervels moeten daarvoor worden ondersteund. Het is daarom erg belangrijk dat het kussen je hoofd kan dragen. Simpel gezegd is het zo dat; de mate van stevigheid afhangt van je gewicht. Een licht iemand heeft vaak voldoende aan een zacht kussen. Een zwaarder persoon zal beter liggen op een steviger kussen. De veerkracht hangt weer af van het type kussenvulling. Evenals de mate waarin zweet kan worden opgenomen. Laat je daarom altijd goed informeren! De Bedweters helpen je hier graag mee, in de winkel én online. Bel ons gerust voor vragen of opmerkingen. Wij weten alles van Silvana kussens. Oh, en we hebben natuurlijk altijd een Silvana kussens aanbieding voor je! Handig toch?

 

 

 

 

Voorwaarden:

 • De vouchers worden verstrekt bij deelnemende dealers van 3 oktober 2016 t/m 31 december 2016
 • Het dagje wellness kan gereserveerd worden in de periode 3 oktober 2016 t/m 30 juni 2017, met uitzondering van 24 december 2016 t/m 8 januari 2017
 • Boeken gaat via de website www.dagjewellness.nl
 • Je kunt met het unieke e-ticketnummer reserveren bij het gewenste resort
 • Boekingskosten: €1,95 per persoon
 • Toeslag vr/za/zo en badkledingdag: €1,95 per persoon
 • Dit e-ticket is niet te gebruiken in combinatie met andere acties, aanbiedingen en/of kortingsvouchers
 • Verzilveren en reserveren via de website van het gekozen resort is verplicht. Zonder reservering betaalt u de reguliere prijs voor uw bezoek