Vragen? Bel: 072 - 520 18 14
(Op dit moment gesloten)
Gratis verzending (NL) vanaf € 60,00
80% uit voorraad leverbaar
Showroom in Alkmaar


Auping matras

Denk aan Auping en je denkt ongetwijfeld aan Auping bedden. De collectie van Auping bevat echter niet alleen bedden, maar ook boxsprings, bedbodems, matrassen en kussens. De van origine Deventerse beddenfabrikant kreeg eind jaren 80 het predicaat Koninklijk.

De rijke historie van Auping kent vele hoogtepunten en verkooprecords. De centrale lijn door de jaren heen, en de heldere visie, is echter niet of nauwelijks veranderd. De focus op design, comfort, innovatie en duurzaamheid worden tot op de dag van vandaag nageleefd. Met als doel: het bereiken van het ultieme slaapcomfort.

Mede door deze prachtige visie verkopen we bij De Bedweters sinds 1 december 2015 een groot deel van de Auping collectie. En uiteraard richten wij ons in het bijzonder op dé ultieme Auping matras aanbieding!

Heb je vragen over een Auping matras aanbieding? Neem dan gerust contact met ons. We helpen je graag goed op weg! Liever langskomen? In een van onze showrooms kunt u in alle rust een Auping matras uitproberen en vragen stellen aan een van onze experts.

Altijd de goedkoopste Auping matrassen!

Auping matrassen zijn - als we ze in één woord moeten beschrijven - fantastisch! Zowel op het gebied van warmteregulatie en ventilatie als comfort en ondersteuning zijn Auping matrassen superieur aan de meeste andere goedkopere matrassen. En zeg nou zelf; als je een derde van je leven in je bed doorbrengt, wil je dat dan niet zo comfortabel mogelijk doen? Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je je 's morgens fit en energiek voelt én dat is precies waar een Auping matras voor wordt ontworpen. Wist je trouwens dat je Auping matrassen nooit hoeft te keren? Dit komt door de speciale constructie; een absorberende bovenkant en een ventilerende onderkant. Handig toch?

Bij De Bedweters houden we niet alleen van comfort, maar ook van goede aanbiedingen. Daarom vindt je bij ons altijd de goedkoopste Auping matrassen en de beste aanbiedingen!

Ook voor Auping bedden, bedbodems en kussens!

We hebben het al even genoemd; Auping is meer dan alleen bedden. Bij beddenspeciaalzaak De Bedweters kun je dan ook vele andere Auping producten kopen, waaronder bijvoorbeeld Auping kussens en bedbodems.