Vragen? Bel: 072 - 520 18 14
(Op dit moment gesloten)
Gratis verzending (NL) vanaf € 60,00
80% uit voorraad leverbaar
Showroom in Alkmaar


Natuurlijke en duurzame vloeren bij De Bedweters

Bij De Bedweters vind je een ruim aanbod aan vloeren die niet alleen mooi zijn, maar ook natuurlijk en duurzaam. Onze vloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan jarenlang mee. Ontdek onze verschillende soorten vloeren en kies de perfecte vloer voor jouw woning.

Verschillende soorten vloeren

Bij De Bedweters hebben we een ruim assortiment aan vloeren, waaronder houten vloeren, laminaatvloeren en PVC-vloeren. Al onze vloeren zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid, zodat je er jarenlang van kunt genieten. Of je nu houdt van een moderne uitstraling of juist een klassieke sfeer wilt creëren, bij De Bedweters hebben we voor elke stijl een passende vloer.

Duurzame houten vloeren

Een houten vloer is niet alleen mooi, maar ook duurzaam en tijdloos. Bij De Bedweters hebben we een ruim aanbod aan houten vloeren, van eikenhout tot grenenhout en van lichte tot donkere tinten. Al onze houten vloeren zijn afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en zijn voorzien van het FSC-keurmerk.

Onderhoud van vloeren

Om zo lang mogelijk van je vloer te kunnen genieten, is goed onderhoud van groot belang. Bij De Bedweters vind je alles wat je nodig hebt voor het onderhouden van je vloer, zoals schoonmaakmiddelen en beschermende coatings. Daarnaast geven we graag advies over hoe je je vloer het beste kunt onderhouden.

Vloeren kopen bij De Bedweters

Bij De Bedweters kun je zowel online als in onze winkel terecht voor het kopen van vloeren. In onze winkel kun je de verschillende vloeren bekijken en uitproberen, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Online kun je gemakkelijk onze vloeren bekijken en bestellen.