Betalen & Verzenden

Betaalmogelijkheden

iDeal

IDEAL is een veilige betaalmethode op het internet. U wordt naar uw eigen bankomgeving geleid. Hier kunt u de betaling voltooien in een veilige betaalomgeving. Zodra u deze heeft voltooid krijgen wij uw betalingsmelding binnen en wordt uw bestelling afgehandeld.

Bancontact

Bancontact is een populaire betaalmethode in België, waarmee klanten veilig en snel online kunnen betalen. Zodra u bij het afrekenen voor Bancontact kiest, wordt u doorverwezen naar de vertrouwde omgeving van uw eigen bank. Hier kunt u de betaling gemakkelijk voltooien met uw bankkaart en kaartlezer. De transactie verloopt veilig en snel, waarna wij direct een melding ontvangen en uw bestelling kunnen verwerken.

Sofort banking

Sofort Banking biedt klanten een eenvoudige en veilige manier om online betalingen te verrichten. Zodra u kiest voor Sofort Banking tijdens het afrekenen, wordt u direct doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van uw eigen bank. Hier kunt u de betaling snel en gemakkelijk voltooien met uw vertrouwde inloggegevens. Na afronding van de transactie ontvangen wij onmiddellijk een melding, waardoor wij uw bestelling snel kunnen verwerken.

Overboeking

Bij de optie 'vooraf betalen' maakt u na uw bestelling het verschuldigde bedrag over naar de vernoemde rekening. Zodra het verschuldigde bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven, zullen wij uw bestelling afhandelen.

 

Accounts

Na het aanmaken van een account kunt u tot bestellen overgaan.
De eerste bestelling dient altijd vooraf te worden betaald.
Artsen & medische instellingen bestellen indien gewenst daarna op rekening.
Bedrijven kunnen op rekening bestellen nadat een kredietwaardigheidscheck is uitgevoerd.
Privepersonen betalen altijd vooraf.
Account aanmaken

Bestelling retourneren?

Binnen de retourperiode kan u het artikel, in volledige nieuwstaat en met originele toebehoren, terugsturen zonder opgaaf van reden. Wanneer u artikelen wilt retourneren, kan u eenvoudig een mailtje sturen naar webshop@debedweters.nl.

Vermeld uw ordernummer in het onderwerp van uw e-mail voor een snelle afwikkeling. Geef ook aan wat u wenst te retourneren en of u dit wenst te ruilen of te laten crediteren. Wij mailen u vervolgens de retourprocedure.


Vraag retour aan

Retouren

14 dagen bedenktermijn

Vanaf het moment dat u de bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft u deze 14 werkdagen op zicht (* zie voorwaarden). Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit. Controleer na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet is. Als dit niet zo is, meld dit dan binnen 24 uur na ontvangst per e-mail (Webshop@debedweters.nl).


Nadat u het door u bestelde product heeft ontvangen, heeft u de bevoegdheid om binnen 14 werkdagen na de ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst met De Bedweters te ontbinden. U hoeft hiervoor geen reden op te geven. Indien u de overeenkomst wenst te ontbinden, dient u dit schriftelijk vooraf (via e-mail of brief) aan ons te melden. Na ons akkoord mag u het pas terugsturen. Het product dient uiterlijk de 14de werkdag na ontvangst weer in ons bezit te zijn door het terug te sturen of te brengen naar De Bedweters. U draagt hierbij zelf de kosten van en het risico voor het retour zenden van de goederen. De betalingen die u heeft verricht op het moment dat de overeenkomst met de beddenspeciaalzaak heeft herroepen, zullen wij binnen 30 dagen nadat wij het door u geretourneerde product hebben ontvangen, aan u terugbetalen.

Voorwaarden* 

Voor een beroep te doen op deze retourregeling gelden naast bovengenoemde ook de onderstaande voorwaarden: 

  • De afgeleverde producten moet 100% verkoopwaardig zijn. Er mag aan het afgeleverde product geen enkele wijziging zijn aangebracht. De verpakking moet ongeopend, het product moet ongebruikt en onbeschadigd zijn. Alle meegezonden documentatie, garantiebewijzen en verpakkingsmaterialen moeten bijgevoegd zijn bij de retourzending.
  • Dekbedden, hoofdkussens en andere hygiëne artikelen kunnen helaas niet geruild worden.
  • De Bedweters behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het al betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is geopend, gebruikt of door uw schuld (anders dan die van De Bedweters of de leverancier van het product) is beschadigd.
  • Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van ons schade heeft opgelopen, die aan een handeling of nalatigheid van de klant is of anderszins voor uw risico komt, zal De Bedweters u hiervan schriftelijk (via brief of e-mail) in kennis stellen.
  • De Bedweters heeft het recht om de waardevermindering van het product als gevolg van deze schade van het aan u terug te betalen bedrag in te houden.

Uitzonderingen

Deze bedenktermijn geldt niet voor productebn:

  • Die op maat vervaardigd zijn.
  • Voor speciale eenmalige aanbiedingen.
  • Producten uit de koopjeshoek.
  • Producten die bestemd zijn voor professioneel gebruik.

 

De bedenktermijn is alleen geldig indien u een product via onze website heeft gekocht. Voor bestellingen in onze winkel is de afkoelingsperiode niet van toepassing. Hiervoor gelden onze normale algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden.

 

NB: De bedenktermijn is dus geen proef- en testperiode (bijvoorbeeld de matras lijkt toch te zacht, het dekbed is niet warm genoeg). 

Bezorgdatum

Zodra de bestelling bij ons binnen is nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een datum af te spreken.

Bezorgkosten

Gratis verzending in Nederland vanaf € 60.

* Uitgezonderd laminaat en pvc (dit in overleg met winkel