Vragen? Bel: 072 - 520 18 14
(Vandaag geopend tot 17:00)
Gratis verzending (NL) vanaf € 30,00
80% uit voorraad leverbaar
Showroom in Alkmaar

Bece raamdecoratie, verkrijgbaar bij De Bedweters!

Bece staat voor trendy raamdecoratie op maat. Al meer dan 45 jaar maakt Bece prachtige gordijnen en jaloezieën. Van kunststof en aluminium tot stof en hout. Alle materialen komen voor in de gigantische collectie van Bece. Het is niet voor niks dat Bece regelmatig wordt genoemd vanwege trendy designs en innovatieve oplossingen. Tel daar de hoge kwaliteit materialen en de snelle levering bij op en je weet waarom wij bij De Bedweters fan zijn!

In onze beddenwinkels in Alkmaar, Velsen en Den Helder hebben we een groot deel van de Bece collectie uitgestald. Kom dus gerust eens langs om de stoffen, stalen en mogelijkheden te bewonderen. Alle producten worden op maat gemaakt, dit betekent dat de gordijnen of jaloezieën altijd perfect in jouw interieur passen.

Gigantisch aanbod aan gordijnen en jaloezieën

Het volledige assortiment bevat naast klassieke raamdecoratie, zoals rolgordijnen en vouwgordijnen, ook veel moderne designproducten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan vlinderjaloezieën, dupligordijnen en plisségordijnen. Of je nou houdt van een romantische inrichting of juist van een strakke, industriële look – je hebt altijd opties te over!

Voor advies op maat ben je van harte welkom in een van onze shops! Onze experts leggen je graag uit waar je op moet letten bij het selecteren van de juiste raamdecoratie. Van uitstraling (altijd belangrijk) tot functionele eisen – denk alleen al aan: lichtwering, warmtewering, isolatie, verduistering en bediening – wij leggen alles vrijblijvend aan je uit.

Direct inspiratie opdoen? Bekijk dan eens onze eigen Bece inspiratiewebsite. Hét startpunt voor jouw maatwerk raamdecoratie! 

Raamdecoratie

Horizontale Jaloezien

Horizontale Jaloezien

Verticale Jaloezien / Lamellen

Verticale Jaloezien / Lamellen

Plissé Gordijnen

Plissé Gordijnen

Dupli Gordijnen

Dupli Gordijnen

Paneel Gordijnen

Paneel Gordijnen

Duette Gordijnen

Duette Gordijnen

Houten Jaloezien

Houten Jaloezien

Vouw Gordijnen

Vouw Gordijnen

Multishade Rolgordijn

Multishade Rolgordijn