Vragen? Bel: 072 - 520 18 14
(Op dit moment gesloten)
Gratis verzending (NL) vanaf € 60,00
80% uit voorraad leverbaar
Showroom in Alkmaar

Raamdecoratie op maat 

De Bedweters heeft het meest veelzijdige aanbod op het gebied van raamdecoratie! Met welke kleuren en materialen kunnen we bij u thuis nog meer sfeer creëren? Wij helpen u graag in het maken van een keuze. Het volledige assortiment bevat naast klassieke raamdecoratie (zoals rolgordijnen en vouwgordijnen) ook moderne designproducten (zoals vlinderjaloezieën, dupligordijnen en plisségordijnen). Houdt u van een romantische inrichting of juist van een strakke, industriële look – u hebt altijd opties te over!

 

Voor advies op maat bent u van harte welkom in onze showroom in Alkmaar. Ook kunnen we bij u thuis komen komen om de mogelijkheden te bespreken. Onze experts leggen u graag uit waar u op moet letten bij het selecteren van de juiste raamdecoratie. Van uitstraling (altijd belangrijk) tot functionele eisen – denk alleen al aan: lichtwering, warmtewering, isolatie, verduistering en bediening – wij leggen alles vrijblijvend aan u uit. Het inmeten en monteren is gratis. 

 

Bece raamdecoratie

Bece heeft voor ieder raam de perfecte oplossing. Rolgordijnen zijn al jarenlang favoriet. Ook als u op zoek bent naar andere soort gordijn of jaloezieën, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 45 jaar maakt Bece trendy raamdecoratie op maat. Combineer een moderne uitstraling met unieke functionaliteiten. Kies uit de talloze kleuren en modellen. Van kunststof en aluminium tot stof en hout. Alle materialen en kleuren komen voor in de collectie van Bece. Het is niet voor niks dat Bece regelmatig wordt genoemd vanwege trendy designs en innovatieve oplossingen. Tel daar de hoge kwaliteit materialen en de snelle levering bij op en u weet waarom wij bij De Bedweters fan zijn!

 

In onze beddenwinkel in Alkmaar hebben we een groot deel van de Bece collectie uitgestald. Kom dus gerust eens langs om de stoffen, stalen en mogelijkheden te bewonderen. De gordijnen of jaloezieën passen altijd perfect in uw interieur, omdat alle producten op maat worden gemaakt. Direct inspiratie opdoen? Bekijk dan eens onze eigen Bece inspiratiewebsite. Hét startpunt voor uw maatwerk raamdecoratie! 

 

Raamdecoratie

Horizontale jaloezieën

Horizontale Jaloezien

Verticale jaloezieen/ lamellen

Verticale Jaloezien / Lamellen

Plissé gordijnen

Plissé Gordijnen

Dupli gordijnen

Dupli Gordijnen

Paneel gordijnen

Paneel Gordijnen

Duette gordijnen

Duette Gordijnen

Houten jaloezieën

Houten Jaloezien

Vouwgordijnen

Vouw Gordijnen

Multishade tolgordijn

Multishade Rolgordijn