29% korting

De Bedweters

Bamboe Bed

699,00
499,00
Reset

Specificaties

Artikelnummer616
MerkDe Bedweters
Garantie 5 jaar
Hoogte hoofdbord 91 cm
Hoogte instap Variabel d.m.v verstelbare bodemdragers.
Hoogte voetbord 40cm
Nachtkast Optioneel (zie bestelkader)

Omschrijving

Ervaar het Bamboe bed van De Bedweters bed in onze showroom.

Bamboe bed

Het Bamboe bed van De Bedweters past in een tijdloze slaapkamer met warme uitstraling. Het hoofdbord (apart bij te bestellen)maakt uw bed compleet en geeft een extra dimensie aan uw slaapkamer. Naast dat een hoofdbord een fijne rugsteun geeft, kan het hoofdbord ook dienen als scheidingswand. Het bed is verkrijg in diverse kleuren zoals bamboe, zwart, white wash en geloogd. Ook zijn er vier verschillende types hoofdborden. Het model is leverbaar in een 120 x 200 cm uitvoering. We verkopen het bed inclusief matras! Twijfel niet om deze twijfelaar te kopen.

 

Wilt u meer informatie over het Bamboe Bed? Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op, zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden.

 

Advies op maat

Voor een beter bed komt u naar De Bedweters. Als beddenspecialist weten we wat er allemaal komt kijken bij het kiezen van het beste bed. Bedden moeten vooral lekker liggen, goed slapen en van goede kwaliteit zijn. Een bed koopt u dus niet zomaar en daarom geven wij u graag advies op maat. In onze showroom staan veel van onze bedden opgesteld. Kijk, combineer en probeer onze bedden en matrassen. U bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar. U kan ons ook bereiken via de mail, de telefoon of laat een bericht op Facebook of Twitter achter. 

 

Service

Bedden online vergelijken en betalen in onze beddenzaak? Geen probleem, wij bezorgen aan huis of leggen uw bestelling klaar in onze winkel. Zodra u uw favoriete combinatie heeft uitgezocht, kan u veilig en vertrouwd afrekenen met iDeal. We streven ernaar om alle bestellingen zo snel en zorgvuldig mogelijk af te handelen. Naast een uitstekende prijs geven we daarom langdurige garantie op al onze producten. Een nieuw bed kopen doet u daarom bij de Bedweters, uw beddenspecialist!