17% korting

De Bedweters

Pieter 330 Vouwbed

299,00
249,00
Reset

Specificaties

Artikelnummer9999
MerkDe Bedweters

Omschrijving

Ervaar het vouwbed Pieter 330 van De Bedweters in onze showroom in Alkmaar. 

 

Vouwbed Pieter 330

Dit vouwbed kan worden ingezet voor tijdelijk verblijf. Ideaal voor een logeerkamer, studentenkamer of voor diegene die een kleinere ruimte tot hun beschikking hebben, maar wel slaapcomfort willen. Het luxe vouwbed Pieter 330 is ideaal voor een goede overnachting en is goed op te bergen.

slaaphoogte   40 cm

matrasdikte 10 cm

Nieuw in verpakking

 

Advies op maat

Voor een beter bed komt u naar De Bedweters. Een vouwbed koopt u niet zomaar en daarom geven wij u graag advies op maat. Wij helpen u graag een keuze te maken voor het juiste bed. Wilt u het vouwbed in echt bewonderen, vergelijken of proefliggen? U bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar. U kan ons ook bereiken via de mail, de telefoon of laat een bericht op onze Facebookpagina achter. 

 

Service

Bedden online vergelijken en betalen in onze beddenzaak? Geen probleem, wij bezorgen aan huis of leggen uw bestelling klaar in onze winkel. Zodra u uw favoriete combinatie heeft uitgezocht, kan u veilig en vertrouwd afrekenen met iDeal. We streven ernaar om alle bestellingen zo snel en zorgvuldig mogelijk af te handelen. Naast een uitstekende prijs geven we daarom langdurige garantie op al onze producten. Een nieuw bed kopen doet u daarom bij de Bedweters, uw beddenspecialist!

Verwante producten

DicoGB112 Vouwbed
191,00
15% korting
DicoDeLuxe Vouwbed
649,00 549,00