Dico

Comfort Massief houten bed

471,00
Reset

Specificaties

Artikelnummer058
MerkDico

Omschrijving

Ervaar het Dico Comfort bed in onze showroom.

Comfort bed van Dico

Dico werkt alleen met materialen van de beste kwaliteit. De bedden van Dico staan bekend als betrouwbare en sterke bedden en de keuze is reuze. Zo vindt u massief houten bedden in verschillende kleuren en afmetingen. Van oorsprong is het merk Dico gespecialiseerd in metalen bedden welke gegarandeerd piep- en kraakvrij zijn!

 

Het hoofdbord maakt uw bed compleet en geeft een extra dimensie aan uw slaapkamer. Naast dat een hoofdbord een fijne rugsteun geeft, kan het hoofdbord ook dienen als scheidingswand. Ook kan u ervoor kiezen om een voetbord te nemen. Het voetbord zorgt er bijvoorbeeld voor dat het matras niet wegschuift en zorgt tegelijkertijd voor extra stevigheid in zijn geheel.

 

Het bed is leverbaar in drie verschillende kleuren en is gemaakt van hoogwaardig hout. Het model is leverbaar in een eennpersoons en twijfelaar uitvoering. Naast de standaardlengte van 200 cm leveren wij ook bedden met een lengtemaat tot 220 cm.

 

Wilt u meer informatie over het Comfort Bed? Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op, zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden.

 

Advies op maat

Voor een beter bed komt u naar De Bedweters. Als beddenspecialist weten we wat er allemaal komt kijken bij het kiezen van het beste bed. Bedden moeten vooral lekker liggen, goed slapen en van goede kwaliteit zijn. Een bed koopt u dus niet zomaar en daarom geven wij u graag advies op maat. In onze showroom staan veel van onze bedden opgesteld. Kijk, combineer en probeer onze bedden en matrassen. U bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar. U kan ons ook bereiken via de mail, de telefoon of laat een bericht op Facebook of Twitter achter. 

 

Service

Bedden online vergelijken en betalen in onze beddenzaak? Geen probleem, wij bezorgen aan huis of leggen uw bestelling klaar in onze winkel. Zodra u uw favoriete combinatie heeft uitgezocht, kan u veilig en vertrouwd afrekenen met iDeal. We streven ernaar om alle bestellingen zo snel en zorgvuldig mogelijk af te handelen. Naast een uitstekende prijs geven we daarom langdurige garantie op al onze producten. Een nieuw bed kopen doet u daarom bij de Bedweters, uw beddenspecialist!