17% korting

De Bedweters

Selected Elektrisch verstelbare boxspringset

  • Laagste prijs garantie
2.999,00
2.499,00
Reset

Specificaties

ArtikelnummerS23
MerkDe Bedweters
Boxspring ca. 29 cm / pocket, 280 m2
Boxspring Elektrisch verstelbaar
Hoofdbord ca. b 190 x d 13 x h 113 cm
Leverbaar 4-6 weken Overige maten en kleuren
Leverbaar direct 160/180 x 200 D.Grey/Zinc/Taupe
Matras ca. 21 cm / pocket, 300 m2, 7 zones
Poten 12cm
Vast / Elektrisch Elektrisch
Vast / Elektrisch Elektrisch

Omschrijving

De Elektrisch verstelbare Boxspring De Bedweters Selected

 

De Selected elektrisch verstelbare boxspring wordt compleet geleverd met een hoofdbord, matras en topper.  

Ontwerp uw Selected elektrisch verstelbare boxspring van De Bedweters die past in de beschikbare ruimte van uw slaapkamer.
Bepaal zelf de stofsoort- en kleur die passen bij de rest van de kamer.
De  Selected elektrisch verstelbare boxspring van De Bedweters Is voorradig. 
Binnen een week kan u heerlijk slapen op uw droom boxspring.
Wij bezorgen deze De Bedweters elektrisch verstelbare boxspring gratis bij U thuis.
Met deze Selected elektrisch verstelbare boxspring bent u verzekerd van constante kwaliteit, jarenlang comfort en ongekend gebruikersgemak. 

 

Hoofdbord

Het hoofdbord zit aan de hoofdzijde van de boxspring. Een hoofdbord kan helpen de slaapkamer een nieuwe, stijlvolle uitstraling te geven. De meeste hoofdborden worden aan het bed zelf gemonteerd of aan de muur achter het bed. De hoogte is gemeten vanaf de grond tot aan de bovenkant van het hoofdbord (190 cm x 13 cm x 113 cm - B/D/H).

 

Matras

De 21 cm dikke matrassen in deze set zijn opgedeeld in 7-zones en zijn gevuld met thermisch geharde pocketveren met hoogwaardige koudschuim. Het voordeel van de 7-zone indeling is dat u een goede houding heeft en de juiste ondersteuning krijgt. Het matras vormt zich naar de contouren van uw lichaam en zorgt voor een prettig ligcomfort. 

 

Topper

Voor extra ligcomfort kiest u voor een topdek matras (topper). U kan zelf bepalen of u liever wat zachter of harder wilt liggen. Ligt u liever wat steviger, dan raden wij een koudschuim topper aan in plaats van een topper van latex (meerprijs € 300) of traagschuim (meerprijs € 350). U ervaart meer comfort tijdens het slapen, omdat de topper de ondersteuning verbetert. Ook zorgt een topper voor een betere gewichtsverdeling en blijft het matras schoner en heeft deze hierdoor een langere levensduur. 

 

Een Selected elektrisch verstelbare boxspring koopt u niet zomaar en daarom geven wij u graag advies op maat. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw droom boxspring. Kom dus gerust eens langs om de stoffen en mogelijkheden te bewonderen. Ook kan u altijd komen proefliggen in onze showroom in Alkmaar. U kan ons ook altijd bereiken via de mail, de telefoon of laat een bericht op onze Facebookpagina achter.
Voor een Beter bed komt u naar de Bedweters.