Vroomshoop

Dakota Careflex Basic en luxe

Dit product is momenteel niet (online) leverbaar  Offerte aanvragen

Specificaties

ArtikelnummerF001
MerkVroomshoop

Omschrijving

Het Zorgbed Dakota Careflex van Vroomshoop is ontwikkeld om u een comfortabeler leven te bieden. Het zorgbed wordt aangepast op uw zorgvraag. 

Vroomshoop zorgbedden

Het zorgbed Dakota Careflex wordt geproduceerd in de Nederlandse fabriek van Vroomshoop en is een begrip onder de beddenmakers. Vroomshoop staat garant voor hoogwaardige en kwalitatieve producten. Onze zorgbedden voldoen aan alle eisen volgens de IEC60601-2-52 norm en onze onderstellen zijn tüv gekeurd. Dit houdt in dat de zorgbedden voldoen aan alle bijzondere eisen voor basisveiligheid. 

 

Dakota Careflex zorgbed

De Dakota Careflex combineert het beste van twee werelden, een huiselijke uitstraling én toch een praktisch en gebruiksvriendelijk hoog laag slaapsysteem. Dit bed staat voor kwaliteit, stijl en comfort. Het zorgbed Dakota Careflex is verkrijgbaar vanaf € 2.495. De prijs hangt af van:

  • Basic of luxe uitvoering.
  • Formaat (1- of 2 persoonsbed).
  • Accessoires.
  • Hulpstukken. 

 

Kleuren

Een bed dat is gemaakt van hout past in iedere slaapkamer. Een houten bed geeft gelijk een warme, rustgevende uitstraling. Dakota Careflex is verkrijgbaar in vijf houtkleuren Tobac, Cenza, Gold, White en Alpine White. 

    

 

Uw zorgbed Dakota Careflex samenstellen

Er zijn verschillende extra opties die het u makkelijker kunnen gaan maken zoals een papegaai, een opsta beugel, schotelset, stootwielenset. wielenkappenset en uitstapverlichting. Wij bieden de mogelijkheid om kosteloos uw zorgbed vakkundig te laten plaatsen! Er komt op de afgesproken dag en tijdstip een monteur bij u langs en diegene zorgt ervoor dat het bed snel en vakkundig in de desbetreffende ruimte komt. 

 

 

Advies op maat

Bij De Bedweters bent u aan het juiste adres voor als u op zoek bent naar uw ideale zorgbed. Als beddenspecialist helpen en denken wij graag met u mee. Elke zorgvraag is anders en we kijken gezamenlijk naar de individuele behoefte. Wij helpen u met een oplossing op maat en bespreken onder het genot van een kop koffie of thee de mogelijkheden! U bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar. Woont u binnen een straal van 30 kilometer van Alkmaar? Dan komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden eens rustig door te nemen. U kan ons ook bereiken via de mail, de telefoon of laat een bericht achter. 

 

Contactformulier

 

Verwante producten

VroomshoopNapoli Careflex Basic en luxe