10% korting

Van Landschoot 2e matras gratis

Ergo Sense Type Partner

  • 2e matras gratis
1.099,00
990,00
Reset

Specificaties

Artikelnummer998
MerkVan Landschoot 2e matras gratis

Omschrijving

Actie: 2e matras gratis
50% korting bij aankoop van één matras

Hoe plaats je een bestelling? Als je graag 2 matrassen wilt bestellen en er 1 gratis wilt ontvangen, voer dan '1' in als het aantal. Helaas is het niet mogelijk om slechts 1 matras te bestellen via onze webshop.

Het Partner matras is voorzien van een speciale hoes met een verkoelend effect, zodat je koel kunt slapen, zelfs tijdens warme zomernachten!

Het Partner matras wordt geproduceerd door Van Landschoot en is een pocketvering matras, met name geschikt voor normale en luxe slapers.

Kenmerken

  • Hardheid per persoon: soft (ca. 60 kg tot ca. 95 kg) en firm (ca. 95 kg tot ca. 120 kg).
  • Kern: pocketvering met 7 zones en 450 veren per vierkante meter.
  • Tijk: luxe softsense hoes met bestikking van 100 gram watten en wol, 2 cm koudschuim en 0,5 polyether. De hoes is hypoallergeen, afritsbaar, reinigbaar en voorzien van handvatten. Dankzij de Ice Touch technologie heeft de hoes een zomer- en winterzijde. Bovendien heeft het matras een mooie rechte zijkant, waardoor er bijna geen middennaad is wanneer twee matrassen naast elkaar worden geplaatst.
  • Hoogte: 23 cm.
  • Afdekking: aan beide zijden 3 cm koudschuim HR42.
  • Extra info: geschikt voor verstelbare bedbodems en Oeko-Tex 100 gecertificeerd.

Dit matras kan op 4 verschillende manieren worden beslapen, doordat de matraskern een pocketveringsinterieur met 7 zones heeft en de afdeklaag aan beide ligzijden hetzelfde is. Hierdoor is het matras zowel horizontaal als verticaal symmetrisch en kan het op 4 manieren worden gedraaid en gekeerd. Het wordt aanbevolen om het matras eens per maand/kwartaal te keren of draaien, zodat de druk gelijkmatig wordt verdeeld en de levensduur wordt verlengd.

Zomer-/winterzijde: Nee.

Ontdek nu het comfort en de kwaliteit van ons Partner matras en profiteer van onze speciale actie! Bestel snel en geniet van een goede nachtrust