Vragen? Bel: 072 - 520 18 14
(Op dit moment gesloten)
Gratis verzending (NL) vanaf € 60,00
80% uit voorraad leverbaar
Showroom in Alkmaar


Latex matras kopen? 

Een goed matras om op te slapen is belangrijk, want u slaapt een derde van uw leven. Het is belangrijk dat u een goed en fijn matras vindt dat aansluit bij uw slaapwensen. Als u behoefte heeft aan de juiste ondersteuning, dan raden wij een latex matras aan. Een latex matras is voor elke slaaphouding geschikt. Ongeacht of u op uw zij, rug of buik slaapt, biedt dit soort matras altijd de juiste ondersteuning. Wilt u iets vragen of opmerken over een van onze latex matrassen, neem dan direct contact met ons op. 

 

We raden een latex matras af als u veel transpireert, omdat dit matras minder goed vocht opneemt. Transpireert u in de nacht meer dan gemiddeld? Dan raden wij een matras van koudschuim aan. Een van de comfort eigenschappen van koudschuim matras is dat matras goed ademt en uitstekend vocht door laat (relatief koel matras). 

 

Waarom een matras van latex? 

 Antibacteriële en schimmelwerende werking.

 Past zich aan de vormen van uw lichaam aan. 

 Duurzaam (gaat gemiddeld 7 tot 10 jaar mee).

 Drukverlagende werking. 

Soepel en comfortabel matras.

 Lichaamsgewicht wordt optimaal verdeeld.

Verkrijgbaar in alle maten.

 Gratis bezorging.

 

Wat is een latex matras?

Soort latex - een latex matras bestaat bijna altijd uit natuurlijke en synthetische latex. Afhankelijk van deze samenstelling kan een latex matras hard of zacht aanvoelen. Hoe meer natuurlijke latex is verwerkt, hoe groter de veerkracht en de rekbaarheid is. Daarentegen is de levensduur ook weer korter dan bij synthetische latex. We hebben 1 matras is het assortiment dat is vervaardigd met 100% natuurlijke latex

 

Materiaal - een latex matras is van nature veerkrachtig en biedt een goede ondersteuning. Latex komt van een rubberboom. Een matras van dit materiaal kan slecht ventileren, omdat er een gesloten celstructuur is. 

De volgende zones biedt De Bedweters aan: 

  • Met een matras van 3 zones worden uw hoofd, bekken en voeten ondersteund.
  • Wilt u ook dat de schouders en de zwaardere lichaamsdelen worden ondersteund zoals uw buik en heup, dan raden wij een matras van 5 zones aan.
  • Liever een latex matras dat alle lichaamsdelen worden ondersteund zoals uw boven- en onderbeen en voeten, dan kan u het beste kiezen voor een matras van 7 zones.

 

Ruime collectie in latex matrassen

Bekijk onze collectie van de latex matrassen en krijg weer een optimale nachtrust. We bieden de matrassen van vanaf 70 x 190 cm tot 200 x 220 cm aan. 

 

Populaire latex matrassen

De absolute bestsellers bij De Bedweters zijn de volgende latex matrassen: 

 

Advies op maat

Voor een beter matras komt u naar De Bedweters. Als beddenspecialist weten we wat er allemaal komt kijken bij het kiezen van het beste matras. Daarom geven wij u graag advies op maat. In onze showroom staan veel van onze matrassen opgesteld. Kom langs en ga proefliggen op onze latex matrassen. U bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar. U kan ons ook bereiken via de mail, de telefoon of laat een bericht op Facebook of Twitter achter. Naast een uitstekende prijs geven we langdurige garantie op al onze producten. Een nieuw matras kopen doet u daarom bij de Bedweters, uw beddenspecialist.