Vragen? Bel: 072 - 520 18 14
(Op dit moment gesloten)
Gratis verzending (NL) vanaf € 60,00
80% uit voorraad leverbaar
Showroom in Alkmaar


Pocketvering matras kopen? 

Een goed matras om op te slapen is belangrijk, want u slaapt een derde van uw leven. Het is belangrijk dat u een goed en fijn matras vindt dat aansluit bij uw slaapwensen. Als u behoefte heeft aan de juiste ondersteuning, dan raden wij een pocketvering matras aan. De pocketveren zorgen voor de beste ondersteuning van uw lichaam. Afhankelijk van de hoeveelheid veertjes en het type afdeklaag wordt u ligcomfort bepaalt. Wilt u iets vragen of opmerken over een van onze pocketvering matrassen, neem dan direct contact met ons op. 

 

Waarom een matras met veren? 

 Past zich aan uw lichaamshouding aan.

 Lichaamsgewicht wordt optimaal verdeeld.

 Uitstekende ventilatie en stabilisatie.

 Verkrijgbaar in alle maten.

 Verschillende afdeklagen. 

 Gratis bezorging.

 

Wat is een pocketvering matras?

De veren - Een pocketvering matras is gevuld met veertjes en deze veertjes zijn afzonderlijk ingepakt in zakjes (de pockets). Hierdoor past het matras zich aan de vormen van uw lichaam aan. Hoe meer veren, hoe nauwkeuriger het matras zich aanpast aan uw lichaamshouding. De hoeveelheid veren in het matras bepaalt voor een groot gedeelte de kwaliteit, levensduur en comfort van het matras. Uiteindelijk wordt de stevigheid van het matras bepaalt door de dikte van de veer; hoe dikker de veer, hoe steviger het matras. De pocketveer zorgt er ook voor dat de lucht vrij kan circuleren in het matras. Dit is weer goed voor de ventilatie en vochtafvoer.

 

De zones - Pocketvering matrassen beschikken vaak over zogenaamde ‘zones’. Bij ons heeft u keuze uit een matras van 3, 5 of 7 zones. De zones bieden specifieke lichaamsonderdelen de optimale ondersteuning. Doordat de zones symmetrisch zijn opgebouwd kan het pocketvering matras regelmatig worden  gedraaid en wordt de duurzaamheid van het matras verhoogd.

De volgende zones biedt De Bedweters aan: 

  • Met een matras van 3 zones worden uw hoofd, bekken en voeten ondersteund.
  • Wilt u ook dat de schouders en de zwaarde lichaamsdelen worden ondersteund zoals uw buik en heup, dan raden wij een matras van 5 zones aan.
  • Liever een pocketverking matras dat alle lichaamsdelen worden ondersteund zoals uw boven- en onderbeen en voeten, dan kan u het beste kiezen voor een matras van 7 zones.

 

Ruime collectie in pocketvering matrassen

Bekijk onze collectie van de pocketveer matrassen en krijg weer een optimale nachtrust. We bieden de matrassen vanaf 70 x 190 cm tot 200 x 220 cm aan. Om onze objectiviteit te behouden binden we ons niet aan één merk. Wij willen u zo goed mogelijk helpen en adviseren en daarom hebben wij pocketvering matrassen van de volgende merken: De Bedweters (eigen merk), Key WestSealyTempur en Van Landschoot

 

Populaire pocketvering matrassen 

De absolute bestsellers bij De Bedweters zijn de volgende pocketvering matrassen:

 

Advies op maat

Voor een beter matras komt u naar De Bedweters. Als beddenspecialist weten we wat er allemaal komt kijken bij het kiezen van het beste matras. Daarom geven wij u graag advies op maat. In onze showroom staan veel van onze matrassen opgesteld. Kom langs en ga proefliggen op onze pocketvering matrassen. U bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar. U kan ons ook bereiken via de mail, de telefoon of laat een bericht op Facebook of Twitter achter. Naast een uitstekende prijs geven we langdurige garantie op al onze producten. Een nieuw matras kopen doet u daarom bij de Bedweters, uw beddenspecialist.