Vragen? Bel: 072 - 520 18 14
(Op dit moment gesloten)
Gratis verzending (NL) vanaf € 60,00
80% uit voorraad leverbaar
Showroom in Alkmaar


Sealy Matras

Sealy matras

Sealy matrassen bestaan al ruim honderd jaar. In het gelijknamige Amerikaanse stadje Sealy werd in 1881 het eerste Sealy matras ontwikkeld. Al rap volgde een tweede, een derde, een vierde.. Het populaire pocketvering matras werd al snel aan de lopende band verkocht. Door deze exponentiële groei kon Sealy al snel doen waar het goed in was; innoveren. 

Slapen op Sealy Matrassen is als slapen op een wolk.

In de jaren die volgenden werd onder andere een nieuw product op de markt gebracht: een matras met knoopvrije binnenvering. Hierna kwamen nog veel meer nieuwe producten op de markt, allemaal gericht op het bieden van de perfecte nachtrust. Er werd zelf een orthopedische adviesraad in het leven geroepen die deze visie verder moest uitdragen. De binnenveringspiraal en de boxspring werden compleet opnieuw uitgedacht en ontworpen. Zo werden verstevigingsstroken voor een betere houding en drukverlagende lagen toegevoegd om drukpunten die leiden tot woelen en draaien beter te kunnen voorkomen. Het is dan ook geen wonder dan Sealy matrassen tegenwoordig in meer dan 60 landen worden verkocht!

Altijd de beste Sealy boxspring aanbiedingen en prijzen bij de Bedweters!

 

 

Bij de Bedweters vindt u natuurlijk altijd de beste acties, aanbiedingen én prijzen. Ook onze Sealy matrassen en boxsprings zijn daarom extra goedkoop geprijst! Heeft u vragen of opmerkingen over een Sealy matras of Sealy boxspring, bel ons dan gerust. Liever langskomen? U vindt ons in Alkmaar.