CORETEC

Clean quick & green 0nderhoudskit

  • Uw vloer weer als nieuw
49,95

Specificaties

Artikelnummer8790
MerkCORETEC

Omschrijving

De kit voor uw COREtec vloer bevat een dagelijkse reiniger, dieptereiniger en de vlekkenverwijderaar. Volg ons advies en geniet nog jaren van uw nieuwe vloer.

Inhoud:
Deepcleaner: 1000ml
Dailycleaner: 1000ml
Stainremover: 250ml

Voor een vlekkeloze en streeploze vloer Voor periodiek gebruik
COREtec Deep Cleaner verwijdert hardnekkige vervuiling en oude waslagen. Geschikt voor alle COREtec vloeren. Voor eerste gebruik en vervolgens elke 6 maanden (of vaker naar behoefte). Gebruik COREtec Deep Cleaner om uw vloer dagelijks te dweilen. Heeft u last van vlekken of strepen op uw vloer na het dweilen? Gebruik COREtec® Deep Cleaner en verwijder restanten van oude reinigingsmiddelen.

Behoud originele uitstraling van uw vloer Voor dagelijks gebruik 
COREtec Daily Cleaner is een fris geurende, sneldrogende en hoog geconcentreerde reiniger die geschikt is voor de dagelijkse reiniging van alle COREtec vloeren. Verwijdert moeiteloos vervuiling tijdens het wissen en zorgt voor een frisse uitstraling van uw vloer. Laat geen laagje achter, waardoor de originele uitstraling behouden blijft. Gebruik COREtec Deep Cleaner voor een periodieke, grondige reiniging.

Verwijdert vlekken
COREtec Stain Remover is een speciaal gecombineerde lijm, vlek en vuil oplosser voor verwijdering van o.a. inkt, schoenstrepen, viltstift, balpen, cosmetica, vet, dispersieverf, lakken en watervaste lijmresten van alle COREtec vloeren.