Vragen? Bel: 072 - 520 18 14
(Op dit moment gesloten)
Gratis verzending (NL) vanaf € 60,00
80% uit voorraad leverbaar
Showroom in Alkmaar


Een zorgbed wordt ontwikkeld om u een comfortabeler leven te bieden. Wij passen het zorgbed aan op uw zorgvraag. Wordt door het aanschaffen van een zorgbed weer een stuk zelfstandiger!

Zorgbed kopen

Overweegt u om een zorgbed te kopen? Een zorgbed schaft u aan uit preventief of noodzakelijk oogpunt waardoor u zelfstandiger kan blijven. Een zorgbed is voorzien van alle functionaliteiten die aansluiten op uw zorgvraag. Het onwenselijke ‘ziekenhuisgevoel’ is verleden tijd. Tegenwoordig bestaan er mooie zorgbedden die u het gevoel geven van een sfeervolle en warme slaapkamer. Het gebruikersgemak en een fijn thuisgevoel worden gecombineerd in de zorgbedden die wij aanbieden van Vroomshoop. 

 

Wat is een zorgbed?

Een zorgbed noemen we ook wel een hoog laag bed. De naam ‘hoog laag bed’ zegt het eigenlijk al: een bed dat gemakkelijk omhoog en naar beneden kan worden ingesteld. Hierdoor kan u niet alleen makkelijker uw bed in- en uitstappen, maar wordt het ook makkelijker gemaakt voor diegene die u helpt. Doordat het zorgbed in hoogte verstelbaar is, kan u ook gemakkelijker uw bed opmaken waardoor bijvoorbeeld de rug minder belast wordt.

 

Van een zorgbed is het hoofd- en voetgedeelte verstelbaar en kan u makkelijk van houding veranderen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om van een liggende naar een zittende positie te gaan. Doordat u makkelijk rechtop kan zitten in bed kan u bijvoorbeeld op een ontspannen manier een boek lezen of televisie kijken. De last van uw voeten kan verlicht worden door ze omhoog te leggen, vooral als ze gezwollen zijn. Met de zorgbedden die wij aanbieden is dit mogelijk, omdat het voeteneind versteld kan worden.

 

Het bed is gemakkelijk te verplaatsten door de wielen (inclusief remmen) die eronder zitten. Doordat de rem centraal bediend wordt hoeven niet alle wielen afzonderlijk op de rem gezet te worden. 

 

Aantal voordelen van een zorgbed

Een zorgbed zorgt voor meer gemak en comfort en geeft u een stuk zelfstandigheid terug! U kan: 

  • Makkelijker in- en uitstappen.

  • Diegene die u helpt wordt het makkelijker gemaakt. 

  • Hoofd- en voetgedeelte is verstelbaar. 

  • Makkelijk veranderen van de houding..

  • Het bed makkelijk verplaatsen. 

Vroomshoop zorgbedden

De zorgbedden van Vroomshoop die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van een- tot tweepersoonsbedden en van basic tot luxe. We kijken naar uw zorgvraag en welke mogelijkheden wij kunnen aanbieden. Onze zorgbedden voldoen aan alle eisen volgens de IEC60601-2-52 norm en onze onderstellen zijn tüv gekeurd. Dit houdt in dat de zorgbedden voldoen aan alle bijzondere eisen voor basisveiligheid.

 

Advies op maat

Als beddenspecialist helpen en denken wij graag met u mee. Elke zorgvraag is anders en we kijken gezamenlijk naar de individuele behoefte. Wij helpen u met een oplossing op maat en bespreken onder het genot van een kop koffie of thee de mogelijkheden! De prijs kan variëren afhankelijk van de gekozen uitvoering, accessoires en hulpstukken. 

 

U bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar. Woont u binnen een straal van 30 kilometer van Alkmaar? Dan komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden eens rustig door te nemen. U kan ons ook bereiken via de mail, de telefoon of laat een bericht op Facebook of Twitter achter. 

 

Zorgbed gratis monteren

Wij bieden de mogelijkheid om kosteloos uw zorgbed vakkundig te laten plaatsen! Er komt op het afgesproken tijdstip een monteur bij u langs en diegene zorgt ervoor dat het bed snel en vakkundig in de desbetreffende ruimte komt. 

 

Service

Zorgbedden online vergelijken en betalen in onze beddenzaak? Geen probleem, wij bezorgen aan huis of leggen uw bestelling klaar in onze winkel. Zodra u uw favoriete combinatie heeft uitgezocht, kan u veilig en vertrouwd afrekenen met iDeal. We streven ernaar om alle bestellingen zo snel en zorgvuldig mogelijk af te handelen. Naast een uitstekende prijs geven we daarom langdurige garantie op al onze producten. Een zorgbed kopen doet u daarom bij De Bedweters, uw beddenspecialist! 

 

Collectie

Een kleine greep uit onze collectie voor zorgbedden: 

Dakota Careflex

       

 

Napoli Carflex 

      

 

Mediflex (bedlift)