6% korting

van Landschoot

Koudschuim matras Carat HR55

849,00
799,00
Reset

Specificaties

Artikelnummer9015
Merkvan Landschoot
Afneembaar Ja
Comfortzones 7 (alle lichaamsdelen ondersteunt)
Densiteit (= dichtheid) HR 60
Dikte matras 18 cm
Garantie 5 jaar Degressief
Handgrepen 4
Kern Koudschuim matras
Tijk Elastische dubbeldoek (77% polyester, 23% viscose)
Wasbaar Ja, op 60 graden

Omschrijving

Ervaar het Van Landschoot matras Carat in onze showroom. 

 

Waarom een matras van koudschuim? 

 Goede ventilatie en neemt goed het vocht op.

 Uitstekende ligcomfort en veerkracht. 

 Duurzaam en het matras gaat gemiddeld 12 jaar mee. 

 Zelden kuilvorming. 

 Verkrijgbaar in alle maten.  

 Betaalbaar én gratis bezorging. 

 

Het koudschuim matras Carat van Van Landschoot

Het matras is geproduceerd door een Belgische fabrikant genaamd Van Landschoot die al meer dan 90 jaar ervaring heeft in de beddenwereld. Het matras heeft een soft touch koudschuim toplaag wat een extra ligeigenschap meegeeft aan dit matras. Ideaal voor zijslapers, buikslapers en rugslapers. Het Carat matras is geschikt voor personen tot ongeveer 100 kg.

 

Soort schuim - Koudschuim is het meest gebruikte schuimsoort in matrassen. De naam heeft niets te maken met hoe koud het matras aanvoelt, maar met de manier waarop het schuim is geproduceerd. Het schuimsoort is koudschuim met een hoge veerkracht. Hoe hoger de High Resilience (=hoge veerkracht) waarde, hoe sterker de veerkracht. Het matras heeft een kern van koudschuim met een densiteit van 55 en zorgt voor een optimale ondersteuning en draagt bij aan uw slaapcomfort. 

 

Aantal comfortzones - Het matras heeft 7 comfortzones. De comfortzones bieden specifieke lichaamsonderdelen de optimale ondersteuning. Doordat dit matras 7 comfortzones heeft worden alle lichaamsdelen ondersteund. Het Carat koudmatras van Van Landschoot is zeer geschikt voor mensen die graag stabiel liggen en last hebben van drukpunten in schouders, heup en rug. Daarnaast heeft het matras een dikte van ongeveer 24 cm waardoor u heerlijk comfortabel kan slapen.

 

Lichaamsgewicht Wij bieden het matras aan in 3 verschillende hardheden. Hierdoor is het Carat koudmatras geschikt voor verschillende gewichtsklassen. Deze gewichtsklassen gelden per persoon, wanneer u kiest voor een 2-persoons koudschuim matras. Wij bieden het matras aan in de volgende hardheden:

  • Soft is geschikt tot 60 kilogram per persoon. 
  • Medium is geschikt tot 80 kilogram per persoon. 
  • Firm is geschikt tot 100 kilogram per persoon.  

 

Materiaal - Een koudschuim matras wordt gemaakt van polyurethaanschuim. Polyurethaan heeft een open celstructuur. Door deze open celstructuur zijn er aan aantal comfort eigenschappen. Hierbij kan u denken dat het koudschuim matras van Van Landschoot goed ademt, het uitstekend vocht door laat en het voelt koud aan. Het matras Carat past zich zodanig aan het lichaam aan dat het voldoende ondersteuning biedt waar nodig. Dit matras heeft een kern van koudschuim met een densiteit van 55 en is het beste koudschuim dat te koop is. Dit zorgt voor de beste ondersteuning en draagt bij aan uw slaapcomfort. Daarnaast komt kuilvorming zelden voor.

 

Levensduur - Een koudschuim matras gaat gemiddeld 12 jaar mee. Om de levensduur van het matras te verlengen, raden wij aan de matrassen eens per kwartaal te draaien. Dit kan gemakkelijk doen doordat er op het matras handgrepen zitten. 

 

Advies op maat

Voor een beter matras komt u naar De Bedweters. Als beddenspecialist weten we wat er allemaal komt kijken bij het kiezen van het beste matras. Daarom geven wij u graag advies op maat. In onze showroom staan veel van onze matrassen opgesteld. Kom langs en ga proefliggen op onze koudschuim matrassen. U bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar. U kan ons ook bereiken via de mail, de telefoon of laat een bericht op Facebook of Twitter achter. Naast een uitstekende prijs geven we langdurige garantie op al onze producten. Een nieuw matras kopen doet u daarom bij de Bedweters, uw beddenspecialist. 

Verwante producten

13% korting
Van LandschootKoudschuim matras Ortorest HR42
390,00 340,00