Vragen? Bel: 072 - 520 18 14
(Op dit moment gesloten)
Gratis verzending (NL) vanaf € 60,00
80% uit voorraad leverbaar
Showroom in Alkmaar


Koudschuim matras kopen? 

Een goed matras om op te slapen is belangrijk, want u slaapt een derde van uw leven. Het is belangrijk dat u een goed en fijn matras vindt dat aansluit bij uw slaapwensen. Als u behoefte heeft aan een matras dat zich aanpast aan uw slaaphouding en comfortabel ligt, dan raden wij een koudschuim matras aan. Naast dat deze matrassen betaalbaar zijn, heeft koudschuim als eigenschap dat het een lange levensduur heeft.  Wilt u iets vragen of opmerken over een van onze koudschuim matrassen, neem dan direct contact met ons op. 

 

Waarom een matras van koudschuim ? 

 Goede ventilatie en neemt het vocht goed op.

 Uitstekende ligcomfort en veerkracht. 

 Duurzaam (gaat gemiddeld 12 jaar mee).

 Zelden kuilvorming.

 Verkrijgbaar in alle maten.

 Betaalbaar én gratis bezorging.

 

Wat is een koudschuim matras?

Soort schuim - Koudschuim is de meestgebruikte schuimsoort in matrassen. De naam heeft niets te maken met hoe koud het matras aanvoelt, maar met de manier waarop het schuim is geproduceerd. Een betere naam voor koudschuim is High Resilience (= hoge veerkracht) schuim. Het is een schuimsoort  met een hoge verkracht. Hoe hoger de High Resilience waarde, hoe sterker de veerkracht. De sterke veerkracht van koudschuim zorgt voor een optimale ondersteuning en draagt bij aan uw slaapcomfort. 

 

Materiaal - Een koudschuim matras wordt gemaakt van polyurethaanschuim. Polyurethaan heeft een open celstructuur. Door deze open celstructuur zijn er aan aantal comfort eigenschappen. Hierbij kan u denken dat het koudschuim matras goed ademt, het uitstekend vocht door laat en het voelt koud aan. Het matras past zich zodanig aan het lichaam aan dat het voldoende ondersteuning biedt waar nodig. Door de hoge elasticiteit van koudschuim, komt kuilvorming zelden voor.

 

De zones - Koudschuim matrassen beschikken vaak over zogenaamde ‘zones’. Bij ons heeft u keuze uit een matras van 3, 5 of 7 zones. De zones bieden specifieke lichaamsonderdelen de optimale ondersteuning. Doordat de zones symmetrisch zijn opgebouwd kan het koudschuim matras regelmatig worden  gedraaid en wordt de duurzaamheid van het matras verhoogd. 

De volgende zones biedt De Bedweters aan: 

  • Met een matras van 3 zones worden uw hoofd, bekken en voeten ondersteund.
  • Wilt u ook dat de schouders en de zwaarde lichaamsdelen worden ondersteund zoals uw buik en heup, dan raden wij een matras van 5 zones aan.
  • Liever een koudschuim matras dat alle lichaamsdelen worden ondersteund zoals uw boven- en onderbeen en voeten, dan kan u het beste kiezen voor een matras van 7 zones.

 

Ruime collectie in koudschuim matrassen

Bekijk onze collectie van de koudschuim matrasen en krijg weer een optimale nachtrust. We bieden de matrassen van vanaf 70 x 190 cm tot 200 x 220 cm aan. Om onze objectiviteit te behouden binden we ons niet aan één merk. Wij willen u zo goed mogelijk helpen en adviseren en daarom hebben wij koudschuim matrassen van de volgende merken: De Bedweters (eigen merk), Key West en Van Landschoot

 

Populaire koudschuim matrassen

We hebben aan aantal absolute bestsellers bij De Bedweters van de koudschuim matrassen. Beide matrassen zijn geproduceerd door een Belgische fabrikant genaamd Van Landschoot die al meer dan 90 jaar ervaring heeft in de beddenwereld. De bestsellers bij de zijn koudschuim matrassen zijn: 

 

Advies op maat

Voor een beter matras komt u naar De Bedweters. Als beddenspecialist weten we wat er allemaal komt kijken bij het kiezen van het beste matras. Daarom geven wij u graag advies op maat. In onze showroom staan veel van onze matrassen opgesteld. Kijk en probeer onze bedden onze matrassen. U bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar. U kan ons ook bereiken via de mail, de telefoon of laat een bericht op Facebook    of Twitter achter. Naast een uitstekende prijs geven we langdurige garantie op al onze producten. Een nieuw matras kopen doet u daarom bij de Bedweters, uw beddenspecialist.