Vragen? Bel: 072 - 520 18 14
(Op dit moment gesloten)
Gratis verzending (NL) vanaf € 60,00
80% uit voorraad leverbaar
Showroom in Alkmaar

Opklapbedden Boone

Het Belgische merk Boone is specialist in het produceren van ruimtebesparend meubilair. In België is dit merk de grootste producent van opklapbedden. Boone zoekt voortdurend naar nieuwe oplossingen om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. De opklapbedden zijn verkrijgbaar in zowel een verticale als horizontale variant. Het Boone opklapbed kan open en dicht worden geklapt met de minste inspanning. 

 

Collectie

Op de website van Boone kan u zich al oriënteren op de modellen en vervolgens bespreken we graag de mogelijkheden. Voor overige vragen en prijzen van een opklapbaarbed kunnen wij u telefonisch of in de winkel verder helpen. U bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar. U kan ons ook bereiken via de mail, de telefoon of laat een bericht op Facebook of Twitter achter.

 

 

 

 

 

 

 

Catalogus

Ontvang vandaag nog de catalogus van alle Boone bedden. Laat u inspireren door de modellen van de opklapbedden. Kies uw favoriete bed en maak een keuze uit de verschillende toevoegingen en aanpassingen. U kan kiezen uit de volgende collectie ruimtebesparend meubilair.