Vragen? Bel: 072 - 520 18 14
(Op dit moment gesloten)
Gratis verzending (NL) vanaf € 60,00
80% uit voorraad leverbaar
Showroom in Alkmaar


Silvana support navulling

Het kan zijn dat na gebruik van het silvana support kussen de kracht en kwaliteit van uw kussenvulling achteruit gaat. Om die reden bieden wij online ook navulling voor jouw Silvana Support kussen aan.  

Silvana is al langer dan 30 jaar op de Nederlandse markt en hebben zich dubbel en dwars bewezen dat de consument hier heerlijk op slaapt. Dit blijkt uit de vele nabestellingen. Het Silvana Support kussen is er in 6 verschillende hardheden, van extra zacht tot zeer stevig. Het kussen is gemaakt van topmaterialen en tot in de kleinste detail uitgedacht een perfecte steun te bieden. Wij geven 1 jaar garantie op deze kussens (2 jaar na registratie). Denk ook eens aan de witte sloopjes of witte molton beschermer voor het Silvana kussen (is origineel van Silvana).

Hardheden Silvana Support

We hebben 6 types van de Silvana Support kussens, namelijk:

  • Grenat       (vulgewicht van 400 gram)
  • Saphir       (vulgewicht van 540 gram)
  • Emerald    (vulgewicht van 600 gram)
  • Fluorine    (vulgewicht van 700 gram)
  • Cristal       (vulgewicht van 1.000 gram)
  • Larimar     (vulgewicht van 2.400 gram)

Anti-allergisch 

De kussens zijn scimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend, omdat er gebruik is gemaakt van 100% hoogwaardig katoen en het is behandeld met Aegis. De kussens zijn dus geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie! 

Wasbaar en navulbaar

De kussens kunnen gewassen worden op 60 graden (behalve Cristal en Larimar). Voordat het kussen in de wasmachine gaat, dient eerst het neksteun te worden verwijderd. Het regelmatig luchten van uw kussen en het wekelijks wassen van de kussensloop volstaat echter voor een hygiënisch kussenleven. Transpireert u meer dan gemiddeld, dan is een extra kussensloop aan te raden. Alle kussens zijn navulbaar (behalve Larimar). 

Slopen voor Silvana Support

Silvana Support heeft ook de mogelijkheid om molton slopen bij te bestellen. Deze slopen nemen het transpiratievocht volledig op en beschermen uw Silvana Support kussen optimaal. Het molton is heerlijk zacht en tevens wasbaar op 60 graden en is hierdoor anti-allergisch. Daarnaast hebben we ook een 100% katoenensloop voor uw hoofdkussen.