Vragen? Bel: 072 - 520 18 14
(Op dit moment gesloten)
Gratis verzending (NL) vanaf € 60,00
80% uit voorraad leverbaar
Showroom in Alkmaar


Van Landschoot matrassen aanbieding: 15% korting op een matras!

Van Landschoot matrassen worden al ruim 90 jaar ontwikkeld. Het van origine Belgische label staat al sinds het begin van het bestaan bekend om de voortreffelijke materiaalkennis, innovatieve technieken en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Als een van de weinige boxspring en matrassen leveranciers, levert Van Landschoot haar producten vaak al binnen enkele weken, in plaats van enkele maanden. De prijs weten ze vooral laag te houden door te besparen op dure marketingcampagnes. Een goed matras verkoopt zichzelf immers wel, toch? Een Van Landschoot matras wel dus!

Tradition matras

Een van de best verkochte series van Van Landschoot, de Tradition collectie. De Van Landschoot Tradition collectie combineert de beste technieken en materialen ten behoeve van de ergonomie. Kortom, heerlijk slaapcomfort met deze boxspring matrassen én dat voor een betaalbare prijs!

Download de Van Landschoot Tradition flyer. 

Ook interessant: Tempur aanbieding

Een prettige nachtrust vereist natuurlijk - naast een goed matras - ook een comfortabel kussen. Bij de Bedweters hebben we een aantal zeer interessante opties, mét natuurlijk de laagste prijzen van Nederland! Heeft u onze Tempur aanbieding bijvoorbeeld al gezien? 

De Bedweters: Altijd de beste Van Landschoot matras aanbieding!