Vragen? Bel: 072 - 520 18 14
(Vandaag geopend tot 17:00)
Gratis verzending (NL) vanaf € 30,00
80% uit voorraad leverbaar
Showroom in Alkmaar


Bruynzeel Garobe: Schuifwandkast op maat

Kastruimte is onmisbaar in de organisatie van uw huishouden. Met een schuifwandkast of schuifdeurkast op maat houdt u uw huis opgeruimd. 

De Bedweters is gespecialiseerd in het inmeten en plaatsen van Schuifwandkasten. Doordat wij eigen vakmensen in dienst hebben, kunnen wij snel schakelen en u binnen no-time van dienst zijn. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Doordat wij bijvoorbeeld zelf onze eigen mensen opleiden én zij wekelijks schuifwandkasten inmeten en plaatsen, mogen wij ons gerust experts noemen op dit gebied. 

Wij bieden u de meest ideale manier van opbergen, overal waar kastruimte nodig is hebben wij een oplossing voorhanden: Een hoge kwaliteit aluminium schuifwandsysteem dat geruisloos loopt door middel van kogelgelagerde wielen. Alle schuifwandkasten worden op maat gemaakt, dus van muur tot muur en van vloer tot plafond. Stofnesten of kieren zijn dus voor goed verleden tijd.

Een kast bestaat, naast het schuifwandsysteem op maat, uit een kastombouw en een kastinterieur. De kastombouw is optioneel en bestaat in de regel uit het bodempaneel en, indien de kast aan één of twee kanten vrijstaat, uit eindpanelen. Het kastinterieur kunt u zelf indelen zodat u voldoende hang- en legruimte kunt creëren. Met onze accessoires maakt u uw kast echt helemaal af.

Kom naar de winkel en ontdek wat wij met  onze schuifwandkasten en interieurmogelijkheden voor u kunnen betekenen! U kunt ook inspiratie opdoen en uw eigen kast in elkaar zetten bij onze leverancier Raffito.

Mintjes Group: kast op maat