Vragen? Bel: 072 - 520 18 14
(Op dit moment gesloten)
Gratis verzending (NL) vanaf € 60,00
80% uit voorraad leverbaar
Showroom in Alkmaar

Betalingsmogelijkheden

U kan bij ons veilig online betalen met:

 • iDeal
 • Bancontact
 • Sofort Banking
 • Overboeking

Bezorgdatum

Zodra de bestelling bij ons binnen is nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een datum af te spreken.

 

Bezorgkosten

Gratis verzending in Nederland vanaf € 60.

* Uitgezonderd laminaat en pvc (dit in overleg met winkel

Retouren

14 dagen bedenktermijn

Vanaf het moment dat u de bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft u deze 14 werkdagen op zicht (* zie voorwaarden). Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit. Controleer na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet is. Als dit niet zo is, meld dit dan binnen 24 uur na ontvangst per e-mail (Webshop@debedweters.nl).


Nadat u het door u bestelde product heeft ontvangen, heeft u de bevoegdheid om binnen 14 werkdagen na de ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst met De Bedweters te ontbinden. U hoeft hiervoor geen reden op te geven. Indien u de overeenkomst wenst te ontbinden, dient u dit schriftelijk vooraf (via e-mail of brief) aan ons te melden. Na ons akkoord mag u het pas terugsturen. Het product dient uiterlijk de 14de werkdag na ontvangst weer in ons bezit te zijn door het terug te sturen of te brengen naar De Bedweters. U draagt hierbij zelf de kosten van en het risico voor het retour zenden van de goederen. De betalingen die u heeft verricht op het moment dat de overeenkomst met de beddenspeciaalzaak heeft herroepen, zullen wij binnen 30 dagen nadat wij het door u geretourneerde product hebben ontvangen, aan u terugbetalen.

 

Voorwaarden* 

Voor een beroep te doen op deze retourregeling gelden naast bovengenoemde ook de onderstaande voorwaarden: 

 • De afgeleverde producten moet 100% verkoopwaardig zijn. Er mag aan het afgeleverde product geen enkele wijziging zijn aangebracht. De verpakking moet ongeopend, het product moet ongebruikt en onbeschadigd zijn. Alle meegezonden documentatie, garantiebewijzen en verpakkingsmaterialen moeten bijgevoegd zijn bij de retourzending.
 • Dekbedden, hoofdkussens en andere hygiëne artikelen kunnen helaas niet geruild worden.
 • De Bedweters behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het al betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is geopend, gebruikt of door uw schuld (anders dan die van De Bedweters of de leverancier van het product) is beschadigd.
 • Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van ons schade heeft opgelopen, die aan een handeling of nalatigheid van de klant is of anderszins voor uw risico komt, zal De Bedweters u hiervan schriftelijk (via brief of e-mail) in kennis stellen.
 • De Bedweters heeft het recht om de waardevermindering van het product als gevolg van deze schade van het aan u terug te betalen bedrag in te houden.

 

 

Hoe te retourneren?

Binnen de retourperiode kan u het artikel, in volledige nieuwstaat en met originele toebehoren, terugsturen zonder opgaaf van reden. Wanneer u artikelen wilt retourneren, kan u eenvoudig een mailtje sturen naar webshop@debedweters.nl. Vermeld uw ordernummer in het onderwerp van uw e-mail voor een snelle afwikkeling. Geef ook aan wat u wenst te retourneren en of u dit wenst te ruilen of te laten crediteren. Wij mailen u vervolgens de retourprocedure.


Uitzonderingen

Deze bedenktermijn geldt niet voor productebn:

 • Die op maat vervaardigd zijn.
 • Voor speciale eenmalige aanbiedingen.
 • Producten uit de koopjeshoek.
 • Producten die bestemd zijn voor professioneel gebruik.

 

De bedenktermijn is alleen geldig indien u een product via onze website heeft gekocht. Voor bestellingen in onze winkel is de afkoelingsperiode niet van toepassing. Hiervoor gelden onze normale algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden.

 

NB: De bedenktermijn is dus geen proef- en testperiode (bijvoorbeeld de matras lijkt toch te zacht, het dekbed is niet warm genoeg).