van Landschoot 2e matras gratis

Pocketvering matras Smart DeLuxe

499,00
Reset

Specificaties

Artikelnummer7
Merkvan Landschoot 2e matras gratis
Comfortzones 7 (alle lichaamsdelen ondersteunt)
Densiteit (= dichtheid) HR 35
Dikte matras 21 cm
Handgrepen Ja
Kern Pocketvering matras

Omschrijving

Ervaar het Van Landschoot Smart Deluxe pocketvering matras met dubbele koudschuim lagen in onze showroom. 1 persoonsmatras de 2e gratis. 2 persoonsmatras voor de prijs van een 1 persoons matras. Bestel bij 1 persoons gewoon 1 matras en u krijgt er 2. 

 

Waarom een matras met veren? 

 Past zich aan uw lichaamshouding aan.

 Lichaamsgewicht wordt optimaal verdeeld.

 Uitstekende ventilatie en stabilisatie.

Verkrijgbaar in alle maten.

 Verschillende afdeklagen. 

 Gratis bezorging.

 

Wat is een pocketvering matras?

Het matras is geproduceerd door een Belgische fabrikant genaamd Van Landschoot die al meer dan 90 jaar ervaring heeft in de beddenwereld.

 

De veren - Een pocketvering matras is gevuld met veertjes en deze veertjes zijn afzonderlijk ingepakt in zakjes (de pockets). Dit smart pocketvering matras beschikt over stalen veren. Hierdoor past het matras Smart Deluxe zich aan de vormen van uw lichaam aan. Hoe meer veren, hoe nauwkeuriger het matras zich aanpast aan uw lichaamshouding. De hoeveelheid veren in het matras bepaalt voor een groot gedeelte de kwaliteit, levensduur en comfort van het matras. Uiteindelijk wordt de stevigheid van het matras bepaalt door de dikte van de veer; hoe dikker de veer, hoe steviger het matras. De pocketveer zorgt er ook voor dat de lucht vrij kan circuleren in het matras. Dit is weer goed voor de ventilatie en vochtafvoer.

 

De comfortzones - Het matras heeft 7 comfortzones. De comfortzones bieden specifieke lichaamsonderdelen de optimale ondersteuning. Doordat dit matras 7 comfortzones heeft worden alle lichaamsdelen ondersteund. Doordat de zones symmetrisch zijn opgebouwd kan het pocketvering matras regelmatig worden gedraaid en wordt de duurzaamheid van het matras verhoogd. Daarnaast heeft het matras een dikte van ongeveer 21 cm waardoor u heerlijk comfortabel kan slapen.

 

Het koudschuim - Koudschuim is de meestgebruikte schuimsoort in matrassen. De naam heeft niets te maken met hoe koud het matras aanvoelt, maar met de manier waarop het schuim is geproduceerd. Het schuimsoort is koudschuim met een hoge veerkracht. Hoe hoger de High Resilience (=hoge veerkracht) waarde, hoe sterker de veerkracht. Dit matras heeft een kern van koudschuim met een densiteit van 35 en zorgt voor een goede ondersteuning en draagt bij aan uw slaapcomfort. 

 

Twee afdeklagen van koudschuim - Het pocketvering matras beschikt over twee afdeklagen van koudschuim. Dit zijn lagen die direct onder de tijk zitten. Deze afdeklagen zijn bepalend voor het comfort van het matras. Door deze afdeklagen is het matras symmetrisch en is het mogelijk om het matras aan beide kanten te beslapen. Doordat het matras een pocketvering matras is met een koudschuim toplaag, ventileert en ademt het matras perfect.

 

Afritsbare luxe hoes - De hoes zorgt voor nog eens extra comfort en gemak. Deze hoes biedt extra ventilatie door het materiaal dat gebruik is en beschikt over vier handvatten waardoor omdraaien van het matras eenvoudig is. Doordat de hoes afritsbaar is kan dit pocketvering matras gemakkelijk worden gereinigd.

 

Advies op maat

Voor een beter matras komt u naar De Bedweters. Als beddenspecialist weten we wat er allemaal komt kijken bij het kiezen van het beste matras. Daarom geven wij u graag advies op maat. In onze showroom staan veel van onze matrassen opgesteld. Kom langs en ga proefliggen op onze pocketvering matrassen. U bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar. U kan ons ook bereiken via de mail, de telefoon of laat een bericht op Facebook of Twitter achter. Naast een uitstekende prijs geven we langdurige garantie op al onze producten. Een nieuw matras kopen doet u daarom bij de Bedweters, uw beddenspecialist. 

 

Verwante producten

21% korting
van LandschootPocketvering matras Super Queen
650,00 515,00