21% korting

van Landschoot

Pocketvering matras Super Queen

650,00
515,00
Reset

Specificaties

Artikelnummer9027
Merkvan Landschoot
Afneembaar Ja
Comfortzones 7 (alle lichaamsdelen ondersteunt)
Densiteit (= dichtheid) HR 60
Dikte matras 24 cm
Handgrepen Ja
Kern Pocketvering matras
Tijk Elastische dubbeldoek (77% polyester, 23% viscose)

Omschrijving

Ervaar het Van Landschoot Super Queen pocketvering matras in onze showroom. 

 

Waarom een matras met veren? 

 Past zich aan uw lichaamshouding aan.

 Lichaamsgewicht wordt optimaal verdeeld.

 Uitstekende ventilatie en stabilisatie.

Verkrijgbaar in alle maten.

 Verschillende afdeklagen. 

 Gratis bezorging.

 

Wat is een pocketvering matras?

Het matras is geproduceerd door een Belgische fabrikant genaamd Van Landschoot die al meer dan 90 jaar ervaring heeft in de beddenwereld. Het Super Queen matras is geschikt voor personen tot ongeveer 130 kg.

 

De veren - Een pocketvering matras is gevuld met veertjes en deze veertjes zijn afzonderlijk ingepakt in zakjes (de pockets). Hierdoor past het matras Super Queen zich aan de vormen van uw lichaam aan. Hoe meer veren, hoe nauwkeuriger het matras zich aanpast aan uw lichaamshouding. De hoeveelheid veren in het matras bepaalt voor een groot gedeelte de kwaliteit, levensduur en comfort van het matras. Uiteindelijk wordt de stevigheid van het matras bepaalt door de dikte van de veer; hoe dikker de veer, hoe steviger het matras. De pocketveer zorgt er ook voor dat de lucht vrij kan circuleren in het matras. Dit is weer goed voor de ventilatie en vochtafvoer.

 

Aantal comfortzones - Het matras heeft 7 comfortzones. De comfortzones bieden specifieke lichaamsonderdelen de optimale ondersteuning. Doordat dit matras 7 comfortzones heeft worden alle lichaamsdelen ondersteund. Doordat de zones symmetrisch zijn opgebouwd kan het pocketvering matras regelmatig worden gedraaid en wordt de duurzaamheid van het matras verhoogd. Daarnaast heeft het matras een dikte van ongeveer 24 cm waardoor u heerlijk comfortabel kan slapen.

 

Lichaamsgewicht Wij bieden het matras aan in 3 verschillende hardheden. Hierdoor is het Super Queen pocketvering matras geschikt voor verschillende gewichtsklassen. Dit matras is geschikt tot ongeveer 130 kg. Deze gewichtsklassen gelden per persoon, wanneer u kiest voor een 2-persoons pocketvering matras. Wij bieden het matras aan in de volgende hardheden:

  • Soft is geschikt tot 80 kilogram per persoon. 
  • Medium is geschikt tot 100 kilogram per persoon. 
  • Firm is geschikt tot 130 kilogram per persoon.  

 

Het koudschuim - Koudschuim is de meestgebruikte schuimsoort in matrassen. De naam heeft niets te maken met hoe koud het matras aanvoelt, maar met de manier waarop het schuim is geproduceerd. Het schuimsoort is koudschuim met een hoge veerkracht. Hoe hoger de High Resilience (=hoge veerkracht) waarde, hoe sterker de veerkracht. Dit matras heeft een kern van koudschuim met een densiteit van 60 en is het beste koudschuim dat te koop is. Dit zorgt voor de beste ondersteuning en draagt bij aan uw slaapcomfort. 

 

Afritsbare luxe hoes - De hoes is een elastische dubbeldoek is een luxeuitvoering. Deze hoes biedt extra ventilatie door het materiaal dat gebruik is en beschikt over vier handvatten waardoor omdraaien van het matras eenvoudig is. Doordat de hoes afritsbaar is kan dit pocketvering matras gemakkelijk worden gereinigd op 60 graden.

 

Advies op maat

Voor een beter matras komt u naar De Bedweters. Als beddenspecialist weten we wat er allemaal komt kijken bij het kiezen van het beste matras. Daarom geven wij u graag advies op maat. In onze showroom staan veel van onze matrassen opgesteld. Kom langs en ga proefliggen op onze pocketvering matrassen. U bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar. U kan ons ook bereiken via de mail, de telefoon of laat een bericht op Facebook of Twitter achter. Naast een uitstekende prijs geven we langdurige garantie op al onze producten. Een nieuw matras kopen doet u daarom bij de Bedweters, uw beddenspecialist. 

Verwante producten

van Landschoot 2e matras gratisPocketvering matras Smart DeLuxe
499,00