10% korting

CORETEC

ESSENTIALS 1200+ ENCHANTED OAK LVPE 751, In pak 2,196 m²

  • Snel leverbaar
144,83
130,35
Reset

Specificaties

Artikelnummer751
MerkCORETEC
m² per pak2,2 m²

Omschrijving

CORETEC THE ESSENTIALS 1200 Series

De 1200 Series van CORETEC biedt huiseigenaren een stijlvol en geavanceerd alternatief voor vinyl, ander klikvinyl of laminaat/pvc vloeren.
Deze collectie is gemaakt met een innovatieve kern van gerecycled hout en bamboe stof, kalksteen en virgin PVC. De CORETEC Essentials 1200 Series is 100% waterproof, dus het kan in vochtige ruimten gelegd worden en zal niet kromtrekken of zwellen als het wordt blootgesteld aan water.
Deze vloer is tevens stijf en stabiel waardoor er geen dilatatieprofielen geplaatst hoeven te worden bij toepassing in grote ruimten. De vloer is afgewerkt met een sterke toplaag waardoor deze slijtvast is.

Tenslotte beschikt elke CORETEC plank over een kurkment onderlaag voor een stillere en warmere vloer die van nature resistent is tegen schimmelvorming. Tevens komt de vloerverwarming goed door de vloer heen en blijft het ook langer in de vloer hangen vanwege het kurk als onderlaag van de vloer. Om de vloer te plaatsen is er geen ondervloer nodig en is het daarom mogelijk direct over uw oude laminaat of tegels te plaatsen.

In de omschrijving vind u de afmetingen per plank en de totale aantal m² per pak. Planken zijn niet los te koop en gaan dus alleen per volledig pak.

Ben je benieuwd en wil je de vloer in het echt zien? kom dan naar onze showroom in Alkmaar.

Verwante producten

CORETECClean quick & green 0nderhoudskit
49,95