Vragen? Bel: 072 - 520 18 14
(Op dit moment gesloten)
Gratis verzending (NL) vanaf € 60,00
80% uit voorraad leverbaar
Showroom in Alkmaar


Silvana kussens aanbieding

Silvana kussens worden speciaal ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten. De kussens worden dan ook geprezen als nek ondersteundend hoofdkussen. Na 30 jaar weet Silvana precies welke materialen moeten worden gebruikt om uw lichaam optimaal te ondersteunen. Er zijn 6 verschillende kussens verkrijgbaar. Van extra stevig tot extra zacht. Of u nu groot en lang bent of dun en klein, voor iedereen is er een perfect kussen beschikbaar. 

 

 

 

 

Daarom een Silvana hoofdkussen!

Of u goed uitgerust wakker wordt, hangt vooral af van of u een goed hoofdkussen heeft, maar wanneer heeft u die? Uiteraard is er niet één perfect hoofdkussen, dit verschilt namelijk per persoon. De één slaapt op zijn zij, de ander op zijn rug. De één heeft weer behoefte aan een stevig matras, de ander aan een zacht matras.

 

Het hoofdkussen moet ervoor zorgen dat uw nek en rug ontspannen liggen, alle wervels moeten daarvoor worden ondersteund. Het is daarom belangrijk dat het kussen uw hoofd kan dragen. Simpel gezegd is het zo dat; de mate van stevigheid afhangt van uw gewicht. Een licht iemand heeft vaak voldoende aan een zacht kussen. Een zwaarder persoon zal beter liggen op een steviger kussen. De veerkracht hangt weer af van het type kussenvulling. Evenals de mate waarin zweet kan worden opgenomen.

 

Laat u daarom altijd goed informeren! De Bedweters helpt u hier graag mee, in de winkel én online. Wij geven u graag advies om het juiste hoofdkussen uit te kiezen. U bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar. U kan ons ook altijd bereiken via de mail, de telefoon of laat een bericht op onze Facebookpagina achter.

 

Oh, en we hebben natuurlijk altijd een Silvana kussens aanbieding voor u! Handig toch?